Аз си мисля, че мога да не ям месо, но не мога да не ям сирене, кашкавал и мляко!

Краве дирене на Карабунар мога да си ям ей така на бучки без нищо. Иначе понякога си припомням детството с филии с лютеница и сирене. ^_^ Крема сирене също си мажа на препечени филийки, обичам и да си го панирам.

Понякога се глезя с моцарела и домати, а по банкети бодвам и синьо сирене с грозде или ананас. Кашкавала на филийка, пържен, паниран, дай ми го и няма да остане!

Прясно мляко си купуваме от домашен производител, ползвам го за шейкове и фрапета, а на закуска го ям с корнфлейкс. Кисело мляко на Верея, 4,5%. По една кофичка на ден, мога и чиста, но предпочитам с плодове или какаво. Яла съм домашно биволско, козе също, но ми миришат отвратително и не мога да ги ям. Иначе вкуса е коренно различен от купешкого, усещаш, че ядеш нещо истинско.