- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички мъже ли са толкова повърхностни?
Не знам какво ми има, но никой не ме харесва, заговаря, вече дори и не ме поглеждат сякаш съм невидима... не съм много социална, но когато искам нещо предпочитам да действам дори минимално, отколкото да седя и да се надявам, и в случая с момчетата, които харесвам, просто ги заговарям, но те дори не ми обръщат кой знае какво внимание. Имам ужасно ниско самочувствие, включително и за външността си, точно заради тази редовна несподеленост. Не мога да разбера на какво точно се дължи това, не мисля, че имам лош характер, мила съм, широко скроена, не бих осъдила никой, подкрепям и насърчавам хората и всичко това ми идва отвътре, никога не се преструвам.Смятам, че съм 'умна'. Имам слабо и хубаво тяло, но не мога да преценя дали лицето ми не е непоносимо грозно, че това да е главната причина... Защо всички мъже имат толкова високи очаквания за жените?! Трябва ли да бъда със слабо и стегнато тяло+голям бюст, перфектно лице и още хиляда неща за да ме харесват? Има ли въобще мъже за които на първо място не е външността?! Вече започвам да губя всякаква надежда и че някога ще бъда щастлива с някой, и като цяло в мъжете. Опитвам се да се откажа напълно от идеята за връзка с някой и да се отдам напълно на другите си цели, но това винаги ме гложди. Не знам какво да правя.
На 19 години съм.
Трябва да излизаш в компания. Добра идея е да намериш приятелка, която да те "социализира".
нямам никаква представа, много е объркващо, защото, всички които са проявили интерес към мен могат да се впишат към "красивите", но аз се чувствам прекалено интимидейтед
а тези, които аз си харесвам предпочитам да не са кой знае колко красиви(за мен са си), понеже и аз не съм, но уви...
ха аз не ти казвам да се запознаваш с рандъм хора. Ако ти е по - комфортно излизай с хора които вече познаваш. Като свикнеш ще ти е уютно.
Не можеш да се затвориш вкъщи, и да чакаш някой да ти почука на вратата.
А ако се наконти и отидеш в някой бар... веднага няма ли да те награбят ?
Ходя от време на време, но в повечето случаи не ме забелязват :Д Имам други важни за мен неща, които искам да правя и ми става тъпо, когато се насиля да изляза и пак няма никакъв резултат и само съм си загубила времето. И съм ужасно зле в безсмисленото общуване(small talk),а нали с нови хора така се почва.. още повече си свалям самочувствието като общувам с хора на които този вид разговор им е ежедневието, а аз съм буквално като аутист.;д
Просто не съм такъв човек, който движи в различни компании и си говори с всеки и не мисля, че мога да бъда.
не може да казвате повърхностен, защото да гледаш външния вид на срещуположния пол е най-нормалното нещо и е първото, което виждаш в човека
всеки, който казва, че не го интересува външния вид, е пълен филмар
true
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Начи причината е в теб и то не толко във външността ти,колкото сигурно най-вече в характерата ти и държанието ти.![]()
самата ти го обръщаш на тяло
аз не бих се интересувал от жена с която не мога да общувам там ти е проблема
ти сама си каза че не си много социална
и споко може би пък имаш късмет че си сама в момента
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Здравей, женски мой вариант...
Няма управия това само да ти кажа, сама не искаш да си щастлива. Никой няма високи очаквания, нито жените, нито мъжете. Самонавиваш се, че имаш проблем, който всъщност нямаш, защото те е страх от щастието. Казваш, че имаш хубаво тяло, но обърна всичко, че причината е явно, защото си грозна. Ти си повърхностна, не другите около теб.
Да, звучи грубо, но това ти го казва същия повърхностен и нежелаещ щастие човек![]()
>>DjBelev<<
То в днешно време всички сме повърхности...особено такива като ЖИВОТНО... ;d![]()
Е то и аз не съм много социален особено в началото като не познавам дадения човек, а и ако се притесня зациклям и не ми идват никакви теми за разговор или думи, но свиквам лека полека да се запознавам с повече хора и да говорим за някакви неща! Иначе преди и особено като по-малък съм бил и по-зле в това отношение! Идеята е да се отпуснеш и да ти е комфортно с дадения човек, да го опознаеш или да му имаш доверие от там на татък вече става някак по-лесно!![]()
Няма нужда от вратата за краката, ако се притесняваш да говориш за интимни неща или секс си говорете някакви общи теми или каквото и да е, в началото даже може да сте само на здравей здрасти и да се запознаете нали! Може, ако ти е по-лесно първо да си пишете в интернет да се опознаете до някъде, а пък след това чак на живо мисля, че пак е по-добре донякъде! Но когато се получи мълчание от двете страни е малко кофти и никой нищо не се сеща!