.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Асоциалност

Не харесвам хората като цяло.

Мнението ми е че ако някой ти направи нещо лошо, или само се опита трябва да му го върнеш брутално с една дума да го смачкаш

Нямам и опит с момичетата, днес беше слънчево и в средата на деня като се прибираш с маршрутката и влезнах не беше пълно изобщо,но едно момиче си мръдна нещата от едната седалка в нея и се усмихна. Аз се огледах набързо имаше и други свободни седалки на които да се сяда,но реших да седна до нея. По пътя който се возихме заедно около 10 минути преди аз да сляза , чаках нещо да стане някой да започне разговор (все пак едвали случайно се е усмихнала и ми е направила място в полу-празна маршрутка ) но никой не започна такъв.Преди да сляза я видях в отражението че ме изгледа , даже и като слязох и видях погледа и така това беше.

ми да беше я заговорил бе

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Изпуснал си си шанса, момче. Което доказва, че в мазето на твоя провал винаги има един етаж по- долу.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Изпуснал си си шанса, момче. Което доказва, че в мазето на твоя провал винаги има един етаж по- долу.
    Това ми харесва как звучи.

Banned Голям фен
    Темерут такъв...

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    ми да беше я заговорил бе
    А момичето не може ли да го заговори или има сливи в устата си?
    Винаги момчето трябва да ги заговори или да направи първата стъпка това винаги ми е било много странно и ненамясто, след като се парадира за равноправност на двата пола, защо винаги момчето трябва да направи първата крачка, ами то може дори да не забележи, че момичето има интерес към него!

Чудя се наистина ли мислиш толкова хаотично, или просто си темерут и имаш нужда от уроци..
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Винаги момчето трябва да ги заговори или да направи първата стъпка това винаги ми е било много странно и ненамясто, след като се парадира за равноправност на двата пола, защо винаги момчето трябва да направи първата крачка, ами то може дори да не забележи, че момичето има интерес към него!

напълно съм съгласен с мнението ти !

НО това е болна тема за някои хора

поздрави

Супер фен
    Разбери за какви теми обича да говори

Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Разбери за какви теми обича да говори
    как

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от azdaa Виж мнението
    как
    Подпитай приятелките и

минке, адекватна ли си бе ? Момчето е написало, че е видял някво момиче в маршрутка и не са се запознали, кви приятелки бълнуваш бе

като е видял, че тя няма да го направи, да беше го направил той, кво и двамата седят и накрая си остават само с гледането

като е видял, че тя няма да го направи, да беше го направил той, кво и двамата седят и накрая си остават само с гледането
    Ами в някои случаи, момчето се притеснява повече и от момичето например, а и дори да я заговори, ако не и поиска телефонния номер или ФБ, а е малка вероятността да го даде на някой почти непознат, то пак ще си останат няколко приказки на кръст и след това я се видят повече или не се видят!

Супер фен
    Мани го ЖИВОТНОТО плещи колкото да не заспи

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Не разбра ли че момичето е чакало да го заговориш ?

Мани го ЖИВОТНОТО плещи колкото да не заспи
    съдейки по неадекватните ти отговори, май ти само правиш вятър на клавиатурата

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Не разбра ли че момичето е чакало да го заговориш ?
    Ами дори така да е и на нея не и пречи като вижда, че седнах до нея но не я заговорих значи съм се притеснил ..

Тя можеше да започне разговор но не го направи .. все пак се возихме около 10 минути заедно .. знае че или аз или тя ще слезне все някога , но не направи нищо и тя ..

Супер фен
    съдейки по неадекватните ти отговори, май ти само правиш вятър на клавиатурата
    Ти пък не ме чети като те дразня

Определено когато някой от другия пол си разменя погледи с теб определено не си му безразличен, това пак си е един вид флирт зависи нали какви са погледите, в случая обаче може и двамата да се притесняват да заговорят другия и нищо да не стане явно с течение на годините ставаме все по асоциални в глобализма какво да направиш? На мен ми се е случвало с момиче така да се гледаме и тя да ме заговори нищо, че беше доста по-малка от мен, а и ми се струваше притеснителна! По едно време имах чувството, че ми четеше мислите каквото си помислех и тя ме питаше същото, но не сме се возили в транспорта бяхме се срещнали по друг случай! Не си разменихме някакви контакти за връзка, но има и такива моменти!

Определено когато някой от другия пол си разменя погледи с теб определено не си му безразличен, това пак си е един вид флирт зависи нали какви са погледите, в случая обаче може и двамата да се притесняват да заговорят другия и нищо да не стане явно с течение на годините ставаме все по асоциални в глобализма какво да направиш? На мен ми се е случвало с момиче така да се гледаме и тя да ме заговори нищо, че беше доста по-малка от мен, а и ми се струваше притеснителна! По едно време имах чувството, че ми четеше мислите каквото си помислех и тя ме питаше същото, но не сме се возили в транспорта бяхме се срещнали по друг случай! Не си разменихме някакви контакти за връзка, но има и такива моменти!
    И аз си мисля че имаше симпатии към мен.Ако някой не го харесваш не го гледаш толкова време още повече да му правиш място да седне до тебе.Както и да е и тя губи можеше да ме пита някъв тъп въпрос да почне разговора след като видя че съм притеснен и не го почнах аз..

Ти пък не ме чети като те дразня
    не ме дразниш, минке, забавно ми е

Голям разговор щеше да стане в маршутката, затова, че те е погледнала. Щеше и секс да правите. После на спирката втори секс. После под тополите. Бе страшно е.

Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/

Цитирай Първоначално написано от meso Виж мнението
    Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/
    Този сайт първо не ми дава да си кача снимка, второ като започна да търся момичета ми излизат точно 5 момичета със снимки!
    Иначе е интересно измислено това с оракула!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си