.
Затворена тема
Страница 121 от 145 ПървиПърви ... 2171111117118119120121122123124125131 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 001 до 3 025 от общо 3621
    anonymous990763
    Guest
    Отдавна не бях имала такъв ден. Даже никога.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Явно не мога да вирея на високи температури. Днес се чувствам значително по-добре. Вчера имах някакви пристъпи на задух най-вече в шибаните автобуси сякаш не мога да вдишам с нормалният си капацитет. Няма нищо по-освежаващо/ободряващо за белите ми дробове от студения снежен въздух. Жалко, че вероятно сняг ще има чак следващия сезон. Даже година, щото помня, че в ниското наваля едва след нг. Нвм. Лека-мека.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Това да обикаляш от маса на маса не си е работа. Доста по-трудоемко e, отколкото изглежда отстрани.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 02-24-2016 на 20:32
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Имам си вече входящ номер, остана ми само да ида да се изложа и нашите да си искат парите за изпита.
    Ходихме до началното ми училище, доста спомени изплуваха, имам и папарашка снимка как решавам задачи на дъската с квадратчета. Следобеда като ми се приспа... И това гадно време ми стана още по-сдухано. Но пък се повозихме малко с мечката след часовете, та си направихме традиционния автомобилен купон.
    Вече втора поредна нощ сънувам неща, които ми се случват след това през деня... Нямам навика да тръгвам да ровя по съновници или да разгадавам сънищата си, но пък като го пресъздавам едно към едно няма как да не ми направи впечатление.
    Също днес научих много изненадващи факти за хора, които познавам от много време и винаги съм знаела, че тези неща са необичайни за тях.
    къде ще кандидатстваш

Мега фен Аватара на Rakshy
    anywhore
    Последно редактирано от Rakshy : 02-24-2016 на 23:32

Мега фен Аватара на tori
    Втръсна ми да мълчи за без нищо, сега и аз мога пък. Още ми е бясно от снощи насам.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Втръсна ми да мълчи за без нищо, сега и аз мога пък. Още ми е бясно от снощи насам.
    а така, я си помълчете, да видим пък кой е по-рогат

Мега фен Аватара на solo_
    Тъйййй... Маааалко по-добре отколкото преди

Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    а така, я си помълчете, да видим пък кой е по-рогат
    Точно!

Понякога са чувствам прекалено умна /не е правилната дума, но не са сещам за друга/, ахаха. Ако бях двуполово същество, щях да се сношавам постоянно и само със себе си :д
    Аман от дребнави, глупави, клиширани същества, на които най-виШото нещо, на което е способна нервната им с-ма е да пазят равновесие като се изправят. Баси. Обичам са.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Иве, недай така сама. И Галакси си пада по момиченца...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Е, аз си падам по себе си.

абе всички прости ти, ама да не излезе после, че и ти не си по-различна в много неща.

самовлюбеността не води до висини.

веднъж кажеш ли - аз знам, аз научих - тва е края на развитието ти.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Е, аз си падам по себе си.
    как ме отряза ;/

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Иве, недай така сама. И Галакси си пада по момиченца...
    ти пък не се гъбаркай с мен че да не ти пратя усмивката на почивка

Мега фен Аватара на divergent
    Сутринта бях като телефонистка... Ей, хора, станах рано, защото обещах, че няма да спя докато на толкова важен за мен човек му предстои такова нещо, моралната подкрепа и надъхващото съобщение са от голяма полза. Даже бях готова да не ида на училище, за да бъда и на мястото, но се разминаха нещата. Не съм се събудила в ранни зори, за да говоря по телефона. Едва завърших 30-минутен разговор и ми се обадиха да ми разправят почти един час рандъм неща, а аз, като примерна приятелка, нямаше как да оставя детето само. А в личен план здравата закъсах, кофтито е, че не аз изядох дървото, а човекът, който се опита да ме покрие. Сега ми е супер гузно и не знам дали има начин да се реванширам.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Точно!
    в крайна сметка кой поддаде

не е лъжа че като си изгубиш здравето и тогава почваш да го цениш
    :/
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    не е лъжа че като си изгубиш здравето и тогава почваш да го цениш
    :/
    Вярно е. Сега как си? Възстанови ли се от алергията?

да, от алергията - да, но откакто са ме изписали все ми се вие свят и съм уморена, както и да спя и каквото и да правя.
    кръвното е почти постоянно ниско, дори да си подслаждам живота, въпреки че сега развих отвращение към някои храни и абсолютно нищо не ми се яде. гледам много зеленчуци да ям, за да си набавям витамини. и последното оплакване е, че имам няк'ви неща на сърцето, стяга ме, подскача и т.н. - но от време на време;

мисля, че ще отшуми, и че е заради антибиотиците. кой знае какво са ми вливали. все пак медицината просто отстранява причините/болестта, но не води до здраве. имунитетът ми сега е някак на 0..

преди малко тренирах малко и живнах и може би ще трябва коренно да си променя начина на живот. преди толкова си хвърлях здравето на улицата, не ми пукаше нито как ям, нито как спя.
    ама това нещо ме промени доста.. и уплаших ли се, не знам.

благодаря, че се интересуваш.
    много е мило и човешко от твоя страна..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението

благодаря, че се интересуваш.
    много е мило и човешко от твоя страна..
    Няма проблем. Миналата година по същото време изпитах нещо подобно. Държах на пълноценното хранене към месец - два. После просто увеличих количеството храна, което приемах, а хем си казвах, че повече ще тренирам и т.н. Но пък ти пробвай. Дано издържиш повече.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ти пък не се гъбаркай с мен че да не ти пратя усмивката на почивка
    Ти гледай да не ти кажа курва, че да напуснеш И форума...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Скоро май не съм се дразнила толкова.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Сутринта бях като телефонистка... Ей, хора, станах рано, защото обещах, че няма да спя докато на толкова важен за мен човек му предстои такова нещо, моралната подкрепа и надъхващото съобщение са от голяма полза. Даже бях готова да не ида на училище, за да бъда и на мястото, но се разминаха нещата. Не съм се събудила в ранни зори, за да говоря по телефона. Едва завърших 30-минутен разговор и ми се обадиха да ми разправят почти един час рандъм неща, а аз, като примерна приятелка, нямаше как да оставя детето само. А в личен план здравата закъсах, кофтито е, че не аз изядох дървото, а човекът, който се опита да ме покрие. Сега ми е супер гузно и не знам дали има начин да се реванширам.
    Има, помисли. Ако все пак не откриеш, едно сълзливо покаяние също върши работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си