.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Помогнете ми с решението за обрязване.

Здравейте. Първо се извинявам ако съм объркал темата, но мисля, че е тук мястото и. Ще се опитам да опиша проблема си макар и в стресово състояние да съм ... Оказа се, че имам фимоза и парафимоза и решението е само едно и то е обрязване. Срам ме е да си го споделя този проблем, но виждам, че е неизбежно. От малък при добир на главичката изпитвам една гадна болка и в момента това ме мъчи. Така сега след като се обрежа ме интересува дали това с болката ще изчезне и или не. Уролога ми каза, че понеже никога не е виждала слънце за това ме боли и след обрязването ще се оправи. Та аз сега искам да чуя мнения дали е така от хора които са минали вече този път. И другото което ме интересува също е дали това обрязване минава през здравната каса ? С направление отидох при уролога който накрая ми даде един амбулаторен лист.
    Имам малко време за решение вайкане и т.н понеже днес в 14 : 00 часа ще трябва да отида за да запиша час и дата. А има и вероятност още днес да го направят това.

Тъй като е късно - кво стана ?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NoComment Виж мнението
    Оказа се, че имам фимоза и парафимоза и решението е само едно и то е обрязване.
    Първо на колко години си? Парафимозата е състояние което изисква незабавна лекарска помощ!
    От малък при добир на главичката изпитвам една гадна болка и в момента това ме мъчи. Така сега след като се обрежа ме интересува дали това с болката ще изчезне и или не. Уролога ми каза, че понеже никога не е виждала слънце за това ме боли и след обрязването ще се оправи.
    След обрязване свръхчувствителността ще намалее и изчезне - то няма как да ти стои постоянно заголен и да не изчезне, за това не бери грижа ! Но как така досега главичката ти "не е виждала бял свят"? Досега никога ли не си го забелвал и измивал? Това е трябвало да те научат като малък.
    дали това обрязване минава през здравната каса ? С направление отидох при уролога който накрая ми даде един амбулаторен лист.
    Ако имаш медицински показания - да, ще мине по касата, стига да си здравно-осигурен (освен може би някакви дребни такси)!

Действай и дано се оправиш ! Пиши после как са се развили нещата. Успех !

Е момчета и момичета пак съм аз. Този път съм обрязан. Тази чувствителност още я имам, но в момента около главичката имам марля и ме предпазва от разни докосвания и рядко не наболява от чувствителноста. След час съм при уролога да ми свалят превръзката и ще видя как ще е. Оперираха ме на 6 април и днес едвам ми е 5 ден след обрязването. Дано всичко се развие така както аз го искам да мине тази чувствителност и после даже ще напиша и тема. Та в темата ще опиша как защо и през какви неща се преминава за да знаят другите и да не търсят без успех и да имат куража най вече.

П.С > Грозния
    Извинявай, че не ти отговорих. При мен фимозата е от порождение никога не съм го забелвал. Е само едвам да видя цепката на главичката и почваха болките в кожичката все 1 ще се пръсне. Сега съм на 26г. и сега ще видим дали ще мине тази чувствителност след обрязванетп, но в момента все още я имам все пак на едвам 5 дена съм след обрязването.
    Последно редактирано от NoComment : 04-11-2016 на 10:29

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Е момчета и момичета пак съм аз. Този път съм обрязан. Тази чувствителност още я имам, но в момента около главичката имам марля и ме предпазва от разни докосвания и рядко не наболява от чувствителноста. ...искам да мине тази чувствителност и после даже ще напиша и тема. Та в темата ще опиша как защо и през какви неща се преминава за да знаят другите и да не търсят без успех и да имат куража най вече.
    Добре е че си го направил, това е било най-доброто решение в случая ! Не бой се - ще се излекуваш, свръхчувствителността ще ти мине за около месец - месец и нещо и нещата ще стават все по-добре!
    При мен фимозата е от порождение никога не съм го забелвал. Е само едвам да видя цепката на главичката и почваха болките в кожичката все 1 ще се пръсне. Сега съм на 26г.

Толкова ГОДИНИ нито родителите ти, нито ти сте обърнали внимание на проблема? Направо съм шокиран! Все пак добре е че си се обърнал към лекар и си решил проблема - ще се въстановиш, свръхчувствителността ще ти мине и само ще съжаляваш, че не си отишъл на лекар по-рано ! Успех !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Това си е твое решение ти сам трябва да го вземеш без да ти казват чужди хора

До проблема как се стигна и с решението ми за обрязване..... стана внезапно и доста неочаквано за мен. Като бебе още никой не е бил казал на майка ми, че трябва да ме забелва и т.н Като бях 16 17 годишен се чудих и си казах ще се обрежа ама после се светнах, че само турци, евреи и тем подобни ги обрязват и се отказах за да не ме мислят за турчин. Тоест не беше точно това причината ами си мислех, че само на тях се прави това и на мен лекарите е немало да го разрешат. И сега от 1 година насам с приятелката ми правим опити за бебе, но ми е трудно проникването на сухо даже беше невъзможно. Пробвах тогова със специалните смазки ама те пък не позволявали да се забременее и един ден гледам 4 5 цепнатини от пред на кожичката. Помислих си, че са гъбички, но като отидах на лекар доктора каза решението е едно и то е обрязване. След като споделих на приятелката си тя ме нави да се обрежа и така се случи да се обрежа. Иначе може би е нямало никога да се обрежа и или не знам и аз.
    А сега ме тревожи тази чувствителност страшни не човешки болки са. Дано скоро да отмине на поносима болка и дано по скоро е изобщо да ми мине да не вземе да остана така като инвалид. Сега я карам на бани със тетра (смрадлика) и си ходя през деня гол. Мисля да почна и със чиста свинска мас да се мажа тъй като тя пък подхранвала самата кожа и така загрубявала. Изпитан метод бил от братовчет ми тъй като на него пък му махали силикон от пениса и така се оправил.

П.С > Ако тук има скоро обрязани хора ще е добре да не влизат във форум Секс. Разбрах, че не трябва да влизам там след като влязах и усетих .. удоволствието да ти се пръскат конците.
    Последно редактирано от NoComment : 04-12-2016 на 10:57

Вместо свинска мас можеш да пробваш бебешка пудра - определено върши работа .

П.С > Ако тук има скоро обрязани хора ще е добре да не влизат във форум Секс. Разбрах, че не трябва да влизам там след като влязах и усетих .. удоволствието да ти се пръскат конците.
    ахааххахахаха страшен си

Мега фен
    И сега от 1 година насам с приятелката ми правим опити за бебе, но ми е трудно проникването на сухо даже беше невъзможно.
    Изпитан метод бил от братовчет ми тъй като на него пък му махали силикон от пениса и така се оправил.
    ако бях на 10 щеше да ми е интересно, ама сега само се чудя как сте правили опити за бебе
    след като даже не можеш да си вкараш пишката в нея
    или си свършвал в шепа и след това ръчно си го правил
    както се забременяват кравите
    или не както, ами за нея е било нормално

а родата ви сякаш е плод на кръвосмешение
    един от друг по-тъпи

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    ако бях на 10 щеше да ми е интересно, ама сега само се чудя как сте правили опити за бебе
    след като даже не можеш да си вкараш пишката в нея
    или си свършвал в шепа и след това ръчно си го правил
    както се забременяват кравите
    или не както, ами за нея е било нормално

а родата ви сякаш е плод на кръвосмешение
    един от друг по-тъпи
    А сега като си на 11 за умен ли се имаш? Пууу... пишман от тролове

ДОТА ... сега не, че нещо .. не знам дали имаш и 10г. така като те гледам по твоите писаници ми прави впечатление, че си доста изостанал с материала. Даже си мисля, че ти пишка си нямаш а имаш катеричка. Ако е така не ти е място тук в тази тема. И следващия път като решиш да пишеш толкова прости, глупави и нелепи коментари първо си помисли дали е уместно, дали знаеш изобщо какво пишеш и ако не си запознат с нещо чичко гугъл има всичко там потърси информация. Как съм правил опити за бебе ... ако си поне маааалко с акъла си наред щеше да се досетиш, но както казах това не е за умствено изостанали.

П.С > Следващия път когато решиш пак казваш кои е тъп и да ми говориш за кръвосмешение драсни ми едно лично. Ще дойда лично така очи в очи да ми го кажеш. Пък накрая ще видим кои ще лежи в болницата. Дано да си ми чатнал мисълта. Или пък предпочиташ да ти я разясня?
    Последно редактирано от NoComment : 04-16-2016 на 07:50

Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    ахааххахахаха страшен си
    Не не съм страшен (поне така мисля) Предопреждавам хората да не усетят онова кофти усещане, че немаше как по друг начин да го кажа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си