- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Тоя страх не е готин. И може би е основателен. Имам нужда от време за размисъл.
едит: Друго си е да се събудиш със същите лоши мисли, с които си си легнал. ^.^
Последно редактирано от Lilanda : 02-26-2016 на 03:37
Добро да е! Жива съм, повече няна да се виждам с личните. Разгеле! Сега на дневен ред идва тва да си отработя практиките ама днес няма да е. Другата седмица по някое време. Днес плановете са да се видя с аверче и да се разтикаме. После с мойта може би ще се видим и всичко ш е наред, кажи-речи. А той, като постоянно, ми липсва много и искам да си го видя ама няма да е скоро. Та ще си търпя. Помена за 40 дни е във вторник, още не съм измислила схемата, щот тогава баш ще имам две важни лекции и кофти работа ще стане, а искам да ида на гроба да си отдам някак уважението.
Отново се събудих с мисли за предстоящите проблеми и трудности. За съжаление започнах и да си мисля какво можеше да стане, ако не... и се оказва, че не е хич зле. Много тъпо решение от моя страна, особено сега. Дори обмислям дали да не попитам днес какво ще стане, ако се откажа, макар че това са доста пари, които не давам аз и ще са хей така на вятъра. Оф, не знам, много мразя да съжалявам за решенията си, отдавна не ми се беше случвало. Мисля че имам нужда да поговоря с нея, въпреки че не сме.близки. Би могла да ми даде адекватна оценка и съвет, необременени от приятелски чувства или професионални съображения, а в същото време знае как стоят нещата.
Нямам търпение да се прибера другата седмица да се видя с тоз - оня и да покарам, че ми се кара.
Чакам да ми звъннат за тая кола и се надявам да е интересен случай, че да ми грабне вниманието.
ще си помисля
знам какво ше е решението ми де, но все пак ще дам шанс
С какъв пич са запознаааах! Отгоре до долу в черно, което моментално задейства радара ми за сексапил. Черна коса. Сиви очи. Хормоните ми са разбъркаха ^^
Нещо сдухах.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
https://www.youtube.com/watch?v=hERLH3Q-hCQ
ей тия видеа просто не ги разбирам
извиних се многократно, а рядко го правя, но когато съм виновна просто винаги си признавам. Разбра, че не е било умишлено и не съм имала никакви намерения и всичко се нареди от само себе си, оказа се, че ситуацията не е била толкова пагубна.
На два пъти днес изкарах такъв късмет, че не е истина, такива неща ми се разминаха... Видях се с един уникален човек, който не бях виждала отдавна, днес бях на едно място, където последно ходихме заедно и през целия ден си мислех как искам да го срещна. Видях го първо в залата и след това и там! Прекрасна вечер беше, забавлявахме се подобаващо като миналия път, а аз се чувствах като звезда, получих много добри отзиви.![]()
Песен на деня: Deepcentral ft. Eleftheria - Raindrops
Не мога да опиша това, което се случва с мен, с думи, но е хубаво. Колкото и да го драматизирам, няма как да не е хубаво.Ще бъдат страхотни 2 месеца.