- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Последните 2-3 дни са баси противните. Тъпо ми е някво, самотно...
Гледах хубаво филмче с хубави момченца.
ПП: Момченцата бяха във филма, не при мен. :д
никак...
Последно редактирано от solo_ : 02-28-2016 на 01:48
Оф, тая порода - майсторите, са много дразнещи същества, честно... Ся, като си поел ангажимент трябва да си го спазваш, а не хората да те чакат по един час и отгоре. В крайна сметка аз съм спала 6 часа, за да мога да стана на време да сложа найлон в стаята, да махна контактите и с удоволствие щях да си взема още един час в сън. Ама не, вчера "аз по всяко време мога, когато кажете", раздразних се.
А другия въпрос си стои отворен, поуспокоих се малко, но пак ми е много шибано. Дано да се намери начин, дано, но да, чакам си чудо...
Днес ми беше толкова скучно и мързеливо, че чак излязох, навъртях около десетина километра пеша, че даже и на открития фитнес висях малко. Като се прибрах кантара показа минус два килограма... От утре съм решила всяка сутрин да ходя там за по час, пак се амбицирах да тренирам нещо. Като се прибрах се изкъпах, сготвих си и седнах да уча по География... Не мога да се позная направо, мързела те кара да работиш.![]()
Нощна Варна е хубава, но, мамка му, искаше ми се да мога да си излизам на терасата без да ме е страх, че после трябва да си гоня прилепи от стаята.
Иска ми се да беше до мен в момента. Пфу. От утре започвам да правя опити за изобретяване на телепортация. :Д
вчера бях на рожден ден, и тя беше там, уж вече не мисля за нея, не се интересувам от нея, но заради нея през цялото време ми беше тъпо вместо да се позабавлявам.. тъпото ѝ държание към мен ме дразни и то много, явно не съм я забравил щом заради нея ми е тъпо..
иначе ми се спи много, май ще си лягам, лека от мен!
страхът уж е лош съветник, а се водя само по него.
ебаси..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
...нищо друго не е в състояние да ми оправи настроението. Макар и леко унил в момента, съм безкрайно щастлив. Не остава много и нямам търпение.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Аха, нда, на 13-ти трябва да съм на 2 места едновременно... И как ще стане тоя номер. То пък поне да беше близко, ама от Бургас до Пловдив... тцт. Присъединявам се към изобретяването на телепортацията.
И на мен ще ми е много полезно телепортирането, искам да се включа в екипа по изобретяването!
Събуждам се и ме посреща новината, че Лео спечелил Оскар... Добре, че му го дадоха, че пак щяха да го съсипят от подигравки иначе. За мен момчето си заслужава де, ама не за тази роля, а за поддържаща в "Защо тъгува Гилбърт Грейп". Ама карай, важното е да си има. Много ми беше забавна речта му, не знаеше къде се намира човека, сигурно си е представял, че е на конкурс за красота, какви бяха тези речи за глобалното затопляне и планетата...И наблегна, че не приема за даденост вечерта, така добре знае, че е точно подарък, ама пак се самонавива
![]()
Стига сте плакали. И аз искам да се появи телепортацията. Само ме спонсорирайте и започвам проекта.Трябва ми само една огромна лабораторийка,една големичка звезда енергия и най добрите спецове по елктроника,елементарни частици и генетика...
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Еееей, голям екип станахме. Много сме, силни сме!
Майче, ела в Бургас да се видим.
ПТ: Когато се зачетеш и не усетиш как са минали 2 часа. Незаменимо. Усещам как тия 5 дена само това ще правя. :Д Не че е лошо де, но ще гледам да го избегна, все пак не отивам на клуб по четене.
#малкитенеща :3
едит: Ааааа ядосва ме с това държание вече...
Последно редактирано от Lilanda : 02-29-2016 на 15:52
Взех окончателното си решение. Олекна ми много, сега усещам как се концентрирам върху други неща и действам все едно имам време, както и си е. Толкова е прекрасно да усещаш как се развиваш.
Много обичам да ми казват, че съм за операция...И те все такива готини...на интересни места...Този път обаче ще е явно по-сложно възстановяването. Нямам търпение да се впусна в тази гадория...Да видим кога ще е...