.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    Пробвай някакви козметични витамини. Там, А, цинк, желязо... Имаше едни, които всички хвалеха ама убий ме, не ми иде на акъла как се казваха. Прави домашни маски редовно, а преди миене можеш да масажираш скалпа с бядемово масло. И се храни правилно. Пробвай хинин, може да ти помогне.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Пробвай някакви козметични витамини. Там, А, цинк, желязо... Имаше едни, които всички хвалеха ама убий ме, не ми иде на акъла как се казваха. Прави домашни маски редовно, а преди миене можеш да масажираш скалпа с бядемово масло. И се храни правилно. Пробвай хинин, може да ти помогне.
    Аз се сещам за едни витамини за коса, кожа и нокти - Ревалид май бяха, ефектът е страхотен.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Аз се сещам за едни витамини за коса, кожа и нокти - Ревалид май бяха, ефектът е страхотен.
    Ревалид само в България ли са достъпни или и в чужбина може да ги има

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ако се сетиш, драсни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си