- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прости ми, baby_baby...
Прости ми, че съм един влюбен глупак, който попадна на неподходящото място в неподходящото време и разбра за теб. Проклинам момента, в който отново се регистрирах тук и те видях. Ако можех да върна времето назад това нямаше да се случи. Дори не знам защо пиша това, но е факт, че колкото и да се опитвам не мога да те изкарам от главата си и постоянно мисля за теб, а всъщност не знам даже как се казваш... И съжалявам, ако вече ти досаждам, но е по-силно от мен. И за това колкото и време да ми отнеме, каквито и усилия да ми коства - няма значение, ще обърна света и ще направя невъзможното, но ще бъдеш моя...
Още веднъж - прости ми...
Красиво име, като красивото момиче, което го носи...
Знам, че си го прочела, но нарочно не ми отговаряш. За теб вероятно съм един от многото, които отхвърляш всеки ден, или пък просто някакъв форумен трол, но за мен ти си нещо много повече. И аз не предполагах, че една безобидна форумна закачка ще ме докара тук, но се случи, истина е. Но ти не си виновна, че имаш красота, която може да погуби някой...
Когато се влюбиш ще разбереш защо.
Аз вече съм бил
и да и аз бях като теб, но после се оправих! - Вече не се унижавам
Както и да е. Сложно е за обяснение. И друг път съм бил така, мина ми. Може би и сега ще ми мине, но няма да е скоро. В момента обаче съм обезумял. Не мога да си свърша работата, защото постоянно мисля за нея. Вечер не мога да спя, защото пак си мисля за нея. Може би е най-добре да я забравя, но поне за сега това няма как да стане...
Не, не е. Тя е за страхливците. Аз намирам сили да продължа напред.
Антония ли си, не си ли, аз ти желая само най-доброто, за това се надявам никога да не изпадаш в такова положение. Съдбата си знае работата, щом е рекла веднъж да ни срещне, рано или късно ще ни срещне и наяве....
Ако не искаш да умреш значи си страхливец! Аз съм се срещав очи в очи със смъртта, красива е ! Не ме е страх!
Ами какво чакаш тогава? Хайде тичай да се самоубиваш. Аз си признавам, че не успях, защото явно животът ми има смисъл.
И на нея вероятно и доставя удоволствие да гледа как хората се унижават заради нея...
Историите на двойки, залюбили се във форума, дава надежда на много други свободни агенти, че тук ще открият голямата си любов. Пожелавам ти избраницата ти да отвърне на чувствата ти и заедно да напишете новата любовна история на форума!