- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ! Мисля, че приятелката ми ми изневерява!
Здравейте на всички!
Искам да ви споделя, че се съмнявам в нещо, но моля ви простете ако пиша грешно, защото не бях живял в България дълго време.
Така започвам да ви споделя, че днеска се скарах с приятелката ми нещо, което не си струва според мен. И така преди ден приятелката ми видя, извинявам се, че сега ще го кажа, видяла ми коментарите като пиша на Фики Стораро и започна да ми крещи, че някаква си харесала коментара ми постоянно, и аз казах, че не знам коя е тая, след това приятелката ми започна да ме разпитва с думите "ти с тая к*рва ли чатиш или говорите за с*кс? И аз казах, че не е вярно, аз съм си свестно момче НЕ ЛЪЖА! След това тя ми каза, че да махна тоя Фики Стораро иначе щяла много гадно да се държи с мен! После започнах да и кажа "защо да го махна той ми е идол аз го харесвам", и приятелката ми не ми отговори. И днеска аз пак бях добавил Фики Стораро, след това приятелката ми каза "той или аз избирай", аз отвърнах, че само нея обичам завинаги. После по точно преди час и нещо приятелката ми каза, че ще спи в на друг стаята! И аз направо бях в шок, отвърнах с думите" как може да ми го причиниш той е само моя идол" и тя после каза, че да не я питам ако примерно правим секс и не тече кръв. И сега съм в шок просто незнам какво да направя! А ние ходим от година и половина, а пък тя как може да спи в на друг къщата се питам аз?! Заради човек, който аз съм му идол как може тя да ми причини това?! Според вас какво е вашето мнение, какво смятате по темата, много се извинявам ако пиша неправилно... Но просто аз съм в шок, мисля че ми изневерява или пък дали ще го направи? Немога да повярвам...! Имам сега ужасни мисли в главата, немога да ги споделя направо толкова ми е гадно... Аз исках просто тя да ме разбере, а пък тя какво ми направи... Разби моето сърце на парчета, за нещо което не си струва даже! Чувствам се много гадно ужасно и искам да рева! Какво е вашето мнение според вас? Извинявам се, че писах дълго искам да ми помогнете какво да направя? Аз толкова много я обичам, немога без нея
!
Боли ме като гледам как страдаш, сине ! - https://www.youtube.com/watch?v=uxnYo0DGKRE
![]()
Последно редактирано от solo_ : 02-27-2016 на 23:47
Ако сега ти е изневерила, значи отпреди това ти е изневерявала.
Как ще му изневери, след като и двамата са турци ? Те ще си изневеряват на приказки и нищо повече.
Мюсюмланите се много честни хора, те не са като белите задници.
Пууу как може сте толкова умни бре, помогнете на момчето ! Момче, бягай ! Бягай далече от такива ! Ако едно момиче е изгубило интерес в теб, може да започне да се държи гадно, за да си намери причини да оправдае предишните или последващите си постъпки.. Вместо да се размекваш и да мислиш глупости, викни фустата и я питай: " Моме, да оставим курвалъка настрана, кажи сега, ще ме тровиш ли или ще ме обичаш ?! "
Последно редактирано от Maleficus : 02-29-2016 на 16:20
Кви са теа глупости бе?? Как сте ходили година и половина :O и сега изведнъж заради неква тъпня щяла да ти изневери, всякаш фики ти е идол от вчера, тая година и половина къде беше хаха.. Според мен времето ви заедно е свършило и тя иска всичко това да приключи, но иска ти да сложиш край за да каже после той ме заряза. И наистина едва ли не ти е изневерявала до сега...Може би е това, нищо не идва просто е така дет се вика като гръм от ясно небе, не може е тка да си реши просто да ти прави гадно има си причинаМоже да те заболи...ама може да се наложи да сложиш края..
Детинщини...на си ти куклите,дай си ми парцалките...ти пък просто можеше да блокираш тая дето ти харесва коментарите и готово,работата се оправя...![]()
Можеш също да блокираш всички, дето не й допадат и да й разцелуваш краката, между молитвите ! Никога не позволявай някой да ти казва какво да правиш и кой да харесваш, кой да махаш и така, такива хора не си струват ! От друга страна, ако види момичето че си путьо, дори да направиш всичко, което иска от теб пак ще те зареже за някой, който прилича малко на мъж !
Е, добре де.. Тя преди не ти ли е правила проблеми за Фики? Та той, ако ти е идол - тя би трябвало да го а разбрала от по-рано. Защо изведнъж?
Ей този Фики бе разваля двойкиЕй Фики,Фики правиш го добре.
Пич :Д Въобще не се разправяй с такива буклуциЩом ти приказва такива неща и то за бахти голямата глупост.. Ще ти го прави тва постоянно и само ще се ядосваш
Остави я да се ебе с който иска
![]()
спрях да чета след първото споменаване на фики..
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*