- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Прости ми, dreawalker
Сори ми, че съм един влюбено "нещо", което съвсем неволно разбра за теб. Момента в който научих за теб, проклинам с цялата злоба и гняв които притежавам! Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да искам да разбирам за теб. Дори не зная как стана, но е факт, че колкото и да се измъчвам и да кроя планове, аз бъдеще НЯМАМ! И съжалявам, ако вече ти идвам в повече, но отчаянието е много по-силно от мен. И за това сега много съжаявам, че се занимавах. Сега смятам да отрежа всяка една комуникация с теб - Наложително е ! За мое добро е !
Още веднъж - Много се извинявам!
И зарави АБСОЛЮТНО, АБСОЛЮТНО!!! Всичко което съм ти казвал!
Лек ден!
Последно редактирано от solo_ : 03-01-2016 на 16:12
Малко ми напомня това на думите на персил, да не си го писла с него ?
НЕ !
Аз също реших да прекратя една тъжна историа !
Това е всичко !
Аз не съм прекратил историята. Въпреки, че от това, което разбрах за baby_baby ми стана ясно, че водим съвсем различен начин на живот и едва ли би се получило нещо между нас. Аз обаче все още не съм изгубил последната си надежда, но дори и нищо да не стане, което е по-възможния вариант тя ще си остане сладката ми несподелена форумна любов и винаги ще си спомням за нея...
С мен и DW също няма как да се получат нещата, защото тя се е много силно комплексирала за това че е на "години" и в момента си мисли че мен ме интересуват годините иТо аз я харесвам такава каквато е, но видях това което НЕ исках да видя, най-големият ми кошмар стана реалност и за това се отказах
solo, заради dreamwalker ли е цялата тази ситуация в която си ти сега ?
Да ви имам ' любовта '.....![]()
По се ядва честно казано...
Първият отворко ,който ми се осмели да ми се изпречи на пътя лежи в затвора,вторият също,а третият и четвъртият още на момента ги пребиха с желязна тръба по главата..по мое нареждане разбира се..момченце там на,където си тръгнал се върнах от там преди години обаче излизане от там с двата крака НЯМА,освен с краката на пред
![]()