- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 3 години ..
Така,не искам да ме съдите за годините .. Аз съм 6 клас,а момчето,с което 'ходя' (думата 'гадже' ми е твърде антипатична) Е 9 клас. Не съм малоумна,или дете,което не знае какво иска,или нещо от сорта..Свястно момче е,да кажем,че сме заедно от 3 месеца,което за момиче на моята възраст си е много.D Но,глупаво ли е.. Не знам,аз винаги съм си мислила,че щом го обичам,не е..И някои ще кажат,може би,че не мога да обичам на тази възраст..Но това е,общо взето,което чувствам,а аз знам много добре какво искам и какво чувствам.Но понякога се караме за такива.. Дребни неща,като например безразличие..По някое време е мил,а понякога-безразличен . Често плаче,когато се скараме,а аз не мога да го успокоя.. Понякога не ми споделя,защото му е гадно и не иска да ми казва,какво е станало..Това не ми пречи,всеки си има слабости . Но ..сме от различни градове.. И идва веднъж в седмицата,и прекарваме по 6-7 часа. Общо взето,не знам защо написах това,имах нужда да си го напиша някъде. ^-^
Щом има любов,и да е от разстояние си е връзка.
какво като си шести клас, обичайте се. три години не е никаква фрапантна разлика, не говорим за над 8 години, айде за твоята възраст и 5-6 е голяма, но три е нормално. въпреки че връзка от разстояние е много сложно начинание за големите, камо ли пък за вас, защото буквално сте си деца. но пък може и в това да е тайната, не знам. щом се чувствате щастливи заедно, няма какво да ви тревожи.![]()
Минке, отчаяна съм, че позволяват на децата в Могилино да ползват нет, май днес за втори път го пиша. Вие не сте виновни, възпитателите са.
6-ти клас си кажи честно??
На всяка възраст може да се обича но аз мисля че доста ти е рано за връзки
eм,6ти съм ?