- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Всички мъже ли са толкова повърхностни?
Естествено винаги са ми интересни и хора, които са много контактни и общуват с лекота с абсолютно всеки на всякаква тема без да се притесняват за това и общувам с такива, нали като познаваш такива са добри за общуване!![]()
Колкото повече общуваш, толкова подобре и набираш опит след опит. Пробвай някакви танци, латино и тем подобни. Няма да лъжа, външността си играе роля както и общуването. Ръка за ръка са си. Но както се казва за всеки влак си има пътници,но да ли ти харесва влака или пътника, това вече е въпросът. Не сме те видели на снимка, че да те съдим ( даже и да те видим, по голяма част от нас няма да ти каже истината в лицето за да не те засегнем). Изключително е неприятно , мъж или момче да каже на момиче/жена, ми не ми харесваш. Както и обратното, по лесно е да кажеш, че не усещаш химия. Има красиви хора с много лош характер ( въпреки, че до сега все на непривлекателни хора попадам с ужасен характер). Пробвай с танците и виж резултата. Лошото е, че мъжете също се сдухват и както си мислиш, че не те харесва, така се оказва обратно. Какво да се прави, такъв е живота за съжаление.
Споко. Просто в днешно време 'батките' са свикнали да са заобиколени от разкрепостени курви без задръжки и нормалното и умно момиче с хубав характер ( което е наистина рядкост в днешно време) им се струва нетипично,трудно,знам ли и аз. И предпочитат да игнорират,вместо да опитат нещо различно и истинско.Надявам се да съм помогнал,все пак. И ако имаш желание може да ми пишеш на лично,да разменим фейсбук или нещо,да пошафим.
Много се радвам,че все още го има този тип момичета.
![]()
Абе хора регнете се тук това е сайта за реални запознанства и реални срещи, а не като дргите сайтове за запознанства пълни с всякакви олита хахахаха - линк --> http://lovemiracles.net/
Външния вид си е важен но най-важното нещо е характера бъди малко със самочувствие
повърностният джейми оливар нахлул в долината и сготвил ванилов крем
мило, защо си толкова повърхностен?
еми миличко, кво да направя възбуждаш ме
оо, миииилооооо <33 толкова си мииил