- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Намерих снимка на dreamwalker,
>>>>ВАЖНО !!!<<<< ->>> Това е частната тема на solo_ и тук има право само solo_ да пише, всеки друг ще бъде игнориран и ебан в гъза, също така ще му направя "ошибка" устата със спермоци ! !
Намерих снимка на dreamwalker,
но няма да ви я дам !
Също така имаме САМО 4 години разлика и това ме мотивира още повече.
Забелязах че dreamwalker няма абраш по кожата, което я прави от красива по-красива.
Аз ще бъда авджия и няма да се откажа !!! Никога !
Всеки ден си седя в авлията и си мисля за неяи въпреки че ми е по-добре да бъда автокефален, все пак искам човече като нея да бъде край мен. Ко ште тя ш' бъде агалар в наша връзка ! Тя наистина е асъл красива <3 Тя е врис на красота
но вече започвам да си мисля че всуе се боря за нея![]()
Ако до 6 години не бъда с нея, ще гебердясъм !![]()
това исках да ви кажа !
-ТУК ЩЕ ПИША НЕЩА ЗА dreamwalker so, това ще бъде една вечна тема !
Последно редактирано от solo_ : 03-05-2016 на 12:51
И се извинявам че не го казах добре, но Български не перфектен language из my род![]()
Много сложни (някой от които и богоугодни) думи си използувал, чадо. Браво!
Панимаj че dreamwalker има зле впечатление от меня, но все сакам и знам ки ѝ покажа коj коj е !
Последно редактирано от solo_ : 03-04-2016 на 20:26
https://www.youtube.com/watch?v=agbInIVybj0
Поздравявам те, коте.![]()
Аз оттук нататък няма да те наричам по име или псевдоним, а ще ти викам Венера !
хехе
какви романи ти пиша у фейса, а ти не влизаш, нито тук нито тамда не ти се е случило нещо?
Не мога да разбера, от какъв зор, ти митична жено
си мислиш че те лъжа ?![]()
Венера, ти знаеш ли че за теб бих водил война ? Апокалипсис, огньове, убийста и такива неща - само и само да се докосна до теб![]()
Значилятото в Белоградчик се разеленява и става по-красиво от другите сезони, но ти винаги ще си много по-ярка ! Лятото ще те намеря
според снимка у нета, Белоградчик е селце (според мен) и това означава че там може би няма много млади хора, което ме улеснява
Не, стой, Белоградчик не малко градче.![]()