- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Снимки на потребителите от раздел [Спорт и здраве] и други грижещи се за тялото сиV2
http://i.imgur.com/Utw6Hqk.png сори за качествотоТрапеца ми е мн зле, кво да го правя? Ппц правя shrugs, face pulls и мъртва тяга два пъти в седмицата, ама не расте.
Добре изглежда колегата. Я каква хубава трапецовидна форма на гърба има. Талията стегната и по-тънка,а горе широки рамене. Изобщо не ми изглежда на рахитичен. Вижте колко добре се очертават мускулите по гърба. И делтоидите на раменете са добре развити.
Като натрупа мускулна маса ще изглежда още по-добре.
Грозния има плочки и стегнато тяло![]()
hopeless ще му ебе айката в леглото...
^ Когато мъжко иска снимки от мъжко ;/
П.П. и аз виждам рахит , ама ако е сериозен ш' съ' опрай.
грозен, яж повече, брато
майка ти ще ти каже да свалиш бидона от зелето от терасата в мазето и няма да можеш, недей така : //
Е, вие тук се ебавате с колегата.За 2-3 месеца тренировки няма как да бъде 100 кила. Вместо да го похвалите за добрите резултати вие ще го откажете от фитнеса.
Гърбът изглежда много по-добре от предишната му снимка. Понатрупал е мускулна маса и вижте как се очертава всеки мускул, като в атлас по анатомия.
Ако продължава по същия начин, ще има големи успехи и ще постигне желаните резултати.![]()
Последно редактирано от redbul2 : 03-04-2016 на 20:20
атлас по анатомия
хахахахахахахахахахахахаа ххахахахахахахахахахахаха хахахахаа
хахахахахахахахахахахахаа ххахахахахахахахахахахаха хахахахаааа
Коментирам каквото виждам - като порасне и си заслужи може и да го похваля, ся кво да му хваля петдесетте кила?
Защо всички се опитвате да го мачкате ? Писна ми аз, Rabalka и Грозния, да сме боксовата круша на форума![]()