.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Exclamation Как да свършвам по - бавно ?

Здравейте ! Имам гадния късмет да свършвам бързо ... но то не е винаги ... имам в предвид, че аз и моята приятелка правим секс от 1-2 месеца и в началото (с нея ми беше за 1ви път) свършвах за по 40-50 мин... а сега 5 мин и ай ... тя казва че няма проблем с това но на мен ми пречи, а съм сигурен че и на нея . Не съм сигурен точно но в началото използвах едни презервативи на Durex но не помня какви защото ги взех на бързо и не видях какви бяха но общо взето след тях аз продължих да взимам на тази компания продуктите но се появи този проблем . Също така в началото можеби и двамата много бързо се "почвахме" а сега повече време се натискаме и през цялото време ми е надървен и като почнем аз свършвам за 5 мин -.- и трябва да слагам друг с който още 10 макс и тфа е . Бих искал да попитам и дали има значение презерватива тоест от тези които сега зимам как да кажа ем.. стискат ми едно такова(но не се късат проверявам ги след секса) и кат влезна в нея и почвам да се възбуждам много и свършвам .. може ли да е от това че ми стиска ?... има ли значение презерватива и има ли някви размери ? ако има значение препоръчайте ми моля .. чак ме е срам кат стане така че за 5 мин свърша :/ дайте някакви идеи (само не с това да си блъскам преди това защото не знам на приятелката ми кога ще и хрумне че иска ... тоест при нас не става ей така).

Мега фен Аватара на tori
    Естествено, че има значение размера... Прегледай на кутийката какво пише и си вземи по-големи.

Изхвърлил съм кутията помня че беше синя ...

Han_Solo
    Guest
    Удари една злобарка преди *половият акт*

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Kinjala Виж мнението
    Здравейте ! Имам гадния късмет да свършвам бързо ...
    Това помага:
    Цитирай Първоначално написано от Han_Solo Виж мнението
    Удари една злобарка преди *половият акт*
    кат влезна в нея и почвам да се възбуждам много и свършвам .. може ли да е от това че ми стиска ?... има ли значение презерватива и има ли някви размери ? ако има значение препоръчайте ми моля
    Презервативите имат размери и те се означават като половината от обиколката им в милиметри! За да избереш точния размер измери си го, раздели обиколката на 2 и търси такъв номер презервативи или малко по-малки, но не по-големи за да не ти се изхлузи докато го правите ! Успех !
    дайте някакви идеи (само не с това да си блъскам преди това защото не знам на приятелката ми кога ще и хрумне че иска ... тоест при нас не става ей така).
    Като не искаш да биеш преди това, просто повторете секса !

A кои презервативи бихте ми прпоръчали? и още нещо ако свърша в нея с презерватив има ли шанс да забременее ? (не е скъсан)

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    A кои презервативи бихте ми прпоръчали?
    Вземи си разни, пробвай и си избери някакви, които не ти стягат. Не е нужно да купуваш от най-скъпите. Гледай и да не са прекалено широки, защото може да се изхлузят при секс и тогава се губи смисъла от ползването на презерватив. Не дай си Боже да се изхлузи и да остане вътре в нея !
    ако свърша в нея с презерватив има ли шанс да забременее ? (не е скъсан)
    Ако е в презерватива и не е скъсан - няма шанс! Успех !

Мега фен Аватара на baby_baby
    Нормално първите пъти да ти е така все пак каза че си правил за първи път

Можеш да си оставиш главичката оголена в гащите за да загуби малко чувствителност и ще издържаш повече.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Нормално първите пъти да ти е така все пак каза че си правил за първи път
    а бе и на мен ми се случва понякога всичко е как се настроиш да пробваме с теб как ще се получи хаха

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си