- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- “Сериозните“ връзки
А би трябвало - тогава щеше да видиш (като всички други), че не е едно и също! Чела си избирателно - защо ли?
То говори още повече за ТВОЯТА нагласа! Вътрешно се засегна и първата ти работа беше да обясниш на всички как не е така
!
Ти мен ли? Ти която...
Смях
!
Не, човекът само иска да каже, че парите - мстериалното са неизбежна част от желанията на всяка жена.
Не му мисли толкова, развивай се, пък за другото не му мисли, защото около теб е океан от материалистични жени. В крайна сметка всеки, които търси нещо истинско е като корабокрушенец и докато уменията и дисциплината му може да му увеличат шансовете да се спаси, те не могат да му гарантират спасение... Може да намери остров или кораб и да се спаси, а може и да се носи дълго и накрая океана да го погуби. Приеми шанса, че може никога да не срещнеш такъв човек.
Последно редактирано от Maleficus : 03-08-2016 на 15:39
Аз още вчера почнах да си мисля каква си, но ще е твърде невъзпитано да го кажа директно баш на 8 март! Няма и нужда да го казвам, защото ти още вчера си го помисли и се опита да ме убедиш че не е така, с което затвърди мнението ми за теб
! След като и двамата го знаем - няма нужда да го казваме
!
В общи линии - да, но имаше друго, по-важно, което всички вие отбягвате - че връзката се основава на 3 елемента на привличане, в различно съотношение!
Защо не кажеш нещо по темата - след като си ебал, сигурно разбираш мнооого повече от някой си там девствен?! И по-добре, не намесвай Господ в темата, защото ти не си ти тоя, който ще каже кого обича Той и кой - не
!
въобще не чети кво ти пише jghgh щото е същата некачествена стока като жена ти.
Не, аз нищо не разбирам. Не съм и твърдял, че разбирам. То дори най-добрите психолози, социолози и какви ли не по-учени от мен не разбират какво искат и какво мислят ВСИЧКИ.
Просто се гавря с теб, както Господ би се гаврил с мен, ако му се занимаваше... Нормално е по-висшестоящите да се гаргарят с плебеите, нищо лично.
Щом имам чувството ,че темите винаги се отклоняват от първоначалния разговор и главния герой винаги е Грозния . Нищо лично пич си ,но .... вземи изкарай някой лев да ти завиждат мацките на красотата и после си промени Nickname-a ,че нещо много смут ми вкарва в душата.
Колкото до мен мисля ,че има вселенски заговор срещу мен ,като ме види човек казва ма тоя е луд и бягат .
Последно редактирано от darkneesssss : 03-09-2016 на 07:12 Причина: Галателно ласкетелсво към мен
Щом е спала с теб едва ли е обичала другия просто е искала разнообразие или нещо въвнвръзката и е липсвало
Като станеш и ти боклук с това няма да оправиш нещата или да постигнеш нещо голямо