Първоначално написано от solo_ Ти не си част от изродите Това са определени хора: -Indistinct -Dwyd96 -mincheto -stalker681 -dreamwalker (не съм сигурен за нея) -Rabalka ***И накрая АЗ ! Аз съм в най-хубавите и най-лошите списъци винаги първа.. все съм ти в съзнанието..
Първоначално написано от Indistinct все съм ти в съзнанието.. Това да си на първо място НЕ е случайно ! Ще си има и свойте последици.
Първоначално написано от solo_ Това да си на първо място НЕ е случайно ! Ще си има и свойте последици. Пак ли подготвяш нещо? Само този път да е в правилната тоналност и да има ритъм. По темата - ще му подаря микрофон.
Още ли вярваш ?
Първоначално написано от solo_ Още ли вярваш ? Че можеш да пееш ли? Не, никога не съм.
Първоначално написано от Indistinct Че можеш да пееш ли? Indistinct, сама сърбаш попарата и сама си сипваш още - аз няма да те спирам.
Последно редактирано от solo_ : 03-10-2016 на 17:41
Първоначално написано от solo_ Indistinct, сама сърбаш попарата и сама си сипваш още - аз няма да те спирам. Много обичам супа от коприва. Днес ядох такава на обяд. Попари не ям. И допълнително не си сипвам.
Правила