- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ЧАТА НА МИЛИАРДЕРИТЕ
napisah edin roman vyv feisbuk - kolko q iskam i koko q obicham kak za neq sam gotov na vsichko no tq mi prati tova
https://www.youtube.com/watch?v=WsJSRP7cZVo
ne i se vqrva![]()
Ти продължавай да опитваш. Все някога ще стане. В Благовестието на свети Матея е писано:
"Искайте, и ще ви се даде; търсете, и ще намерите; хлопайте, и ще ви се отвори; защото всякой, който иска, получава, и който търси, намира, и на тогоз, който хлопа, ще се отвори. Има ли помежду ви човек, който, кога му поиска син му хляб, да му даде камък, и кога поиска риба, да му даде змия?
И тъй, ако вие, бидейки лукави, умеете да давате на чедата си добри даяния, колко повече вашият Отец Небесен ще даде блага на ония, които Му искат?" Мат. 7:7-11
Стига си лигавил пода бе, Соло.Преди твърдеше, че обичаш мен.
Винаги става така. Има една история (по действителен случай) за пианист. Той харесвал млада негова състудетка, тя била най-добрата в курса, а той един от най-посредсвените студенти. По всякакън начин се опитвал да я спечели, но момичето все го отхвърляло. Един ден решил, че не може без нея, трябва да я има и започнал всеки ден да свири на пиано по много време, докато не станал добър колкото нея... Натам няма да разказвам, накрая се оженили.
Не помня за кого ставаше въпрос иначе можеше да я прочетеш цялата.
Може би си прав, но аз по химия не мога да стана добър защото има прекалено много неща...
Venus знае, че аз съм по-глупав от нeя (което е норамално), но в същото време аз ще е обичам и ценя много ! Според мен, повечето умници са леко скучни, например в старото ми училище имаше едно момче в класа, момчето беше много умно и имаше само 6-тици, а ако изкараше 5, вкъши го смилаха от бойобаче неямаше чувство за хумор и спорише с момичетата и понякога ги биеше
dreamwalker какво би и збрала ?
Момче като мен (готин, забавен с оригинално чувсто за хумор, систински чувста към нея)
-или другия тип ?
И аз може да нямам уминя в ученето и науките, но имам много повече и мога да ѝ дам много повече и си имам други уменя...