- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За чиповете и хората
Е сега не съм сигурна, че ми е за тук темата, ама като вземем предвид, че скоро ще станем роботи, отиваме при технологиите...
http://bultimes.com/masova-chipizats...loba-i-zatvor/
За това става въпрос. Според вас с каква цел е? Дали ще стане масова практика в целия свят? Бихте ли позволили да ви имплантират чип?
На мен колкото и да ми се говори, че е полезно за човечеството и не е с лоши намерения, аз ще си държа на моето. Не виждам какво е полезното за човечеството, при положение, че човечество няма да има след като ни вкарат пластинките. Не искам да съм робот, ще си мина официално към дивергентите и никога не бих позволила да ме контролират с дистанционно.
Не виждаш ли, че го правят с добро ?
Чиповете няма да са само под кожата, а и в тиквата - http://sanovnik.bg/n4-5547-%D0%A1%D0...0_%D1%81%D0%B8
Аз също не бих го позволил върху себе си. Много малко хора ще го позволят. Но ако решат да го направят, ще го направят. След 7-8 поколения вече може всичко да е съвсем различно.
То и телефоните са пълни с чипове, имат GPS, с тях може да се повика линейка и променят съзнанието, а хората даже дават луди пари за тях![]()
dreamwalker каза, че човекът на бъдещето ще бъде с огромен череп - мозъка ще е по-голям и ще бъде по умен. Пише, че черепа на хората от 2016-ста, е 3 пъти по-голям от този на предците.
Като се замислиш, да... През 2020-ста Microsoft и Intel ще пускат микрочип който ще бъде вграждан в човешкия мозък и с него ще управля устройста като телевизор, компютър и смартфони - всичко това ще се изпълнява чрез мислови задачи, в резултат на което мозъка ще се тренира.
Хаха пълен абсурд.. Малко са тези които ще се навият да им слагат чип в тялото..
Това е вид контрол.
чипа няма GPS сигнал и не могат да те проследят къде си или да знаят къде си
излъчва уникален код който се нарича ЕГН и може да бъде засечен само със специален уред от разстояние 20 до 30см
сиреч ако ти се случи нещо и никой не знае кой си сканират ти чипа
и по ЕГН-то се свързват с твои близки
а под ЕГН си разбирайте ЕГН
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.