- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- За чиповете и хората
това не е (много) добре, защото с навлизането на технологиите, навлизат и повече хакери, кракери, крадци и различни видове организирана престъпност, включително и гласове по време на избори, както и всякакви данни, могат да се фалшифицират (много по-лесно), защото липсва физическа идентификация, тъй като всичко става дигитално...
Преди да коментирате, не разгледахте ли сайта? Намерете една добра новина за Запада и една лоша за Рушлямска държаваТоя пропаганден сайт е направен от русофили, за да ни накарат да намразим Запада. Даже имат и линк към руската социална мрежа ВКонтакте
![]()
Какво значение има от кой сайт е, при положение, че новината е факт - чипизацията започва. И не ми пука дали е като ЕГН или не знам си какво, просто не ми харесва идеята да ми го вкарват тоя метал под кожата, отнасям го към роботите и не мога да го гледам по друг начин. :д
Няма да има никакво "чипиране". Сайта лъже. След 2 години ще видите, че нищо няма да се случи. Ако се притеснявате, си хващайте полета за Масква.
Деца и ти , divergent, не се занимавайте с подобни въпроси. Нищо не можете да направите.
Тука е като реклама на 4D кино... т.е "Влез във филма"...
Почна да се говори за контрол, за убиване с чипа...
Дори и да се случи написаното в статията( мноого малък шанс), много лесно ще се разбере какво е предназначението на чипа...