Първоначално написано от LoveInfect Indistinct, какво мислиш ? Аз съм доста взискателна щом говорим за рисунки, има какво да се довършва, защрихова, поправя, но като цяло са много сполучливи.
Последно редактирано от Indistinct : 03-14-2016 на 17:07
Първоначално написано от Indistinct Аз съм доста взискателна щом говорим за рисунки, има какво да се довършва, защрихова, поправя, но като цяло са много сполучливи. За да покаже и червеят, че може да се гърчи...
Първоначално написано от inewton За да покаже и червеят, че може да се гърчи... Имам за поправяне, да, знам. Но ми искаха мнението, дадох го.
Първоначално написано от Indistinct Имам за поправяне, да, знам. Но ми искаха мнението, дадох го. Аз какво съм казал за теб? Говорех за червей. А ако ти се асоциираш с червей, това си е твоя девиация.
Първоначално написано от inewton Аз какво съм казал за теб? Говорех за червей. А ако ти се асоциираш с червей, това си е твоя девиация. Говорел си за червей, а ме цитираш?
Първоначално написано от Indistinct Говорел си за червей, а ме цитираш? Хихи
Първоначално написано от Indistinct Аз съм доста взискателна щом говорим за рисунки, има какво да се довършва, защрихова, поправя, но като цяло са много сполучливи. Да, съгласна съм с теб, далеч са от перфектни но ти си майсторката. Защо не си направиш темичка където редовно да си качваш ?
Първоначално написано от LoveInfect Да, съгласна съм с теб, далеч са от перфектни но ти си майсторката. Защо не си направиш темичка където редовно да си качваш ? Благодаря! Обикновено не си показвам рисунките на всички, но тук нали се водя анонимна, може и да ги споделя.
Правила