- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Избери между /Choose between |vol. 3|
Върху масата.
Германия/САЩ?
Не мога да избера :/ не съм достатъчно запозната с Путин.
Слидерин/Грифиндор/Хафълпаф/Рейвънклоу - надявам се да си гледал Хари Потър
Ако не
Величие/Смелост/Доброта/Интелект
Ден.
Между МакДоналдс/КФС/Бъргър Кинг?
Ще повърна![]()
![]()
не ям такива от 7 години
но Мак Доналдс ми беше любимото, сега сиг вкуса е различен обаче.
Комунизъм.
Divergent, от коя партия си ? Звучиш сякаш ще утрепеш някого, и преди малко онова с бежанците...бас ловя че ако им видиш положението ще се разревеш
![]()
"Сами са си дошли на тоя хал" - ти нормална ли си бе жено. Те са цивилни граждани, и пръст нямат в войната и конфликтите които Америка поражда, ... ох няма да се разправям тук. Темата приключи. Има си философия и религия за тази работа.
Ако можеше да избираш, жена или мъж щеше да се родиш ?
Напълно нормална съм, жено. Всеки има право на лична позиция, това е моята. И въобще не казвам, че са виновни за войната, просто като тръгваш без посока трябва да си подготвен за всякакви ситуации, включително и да стоиш блокиран между държавите и да нямаш храна, подслон или осигурено бъдеще. Никой не е длъжен да ги приема в страната си, мислиш ли, че ако вместо в Сирия, в някоя европейска страна настъпи такова кошмарно време и огромна маса народ тръгне към Сирия, там ще ги приемат с отворени обятия ей така веднага? Просто изразявам личното си мнение и представям своята гледна точка за нещата. С удоволствие ще изслушам и твоята без да я оспорвам.![]()
Мисля си, че за някои неща на мъжете им е много по-добре, но в същото време ми харесва да съм жена, така че отговорът ми е жена.
Момче или момиче искаш да бъде детето ти някой ден?
Divergent, не е длъжен естествено, въпрос на човечност е. А и повечето само минават през България и нямат интерес да остават тук. Ако в Европа избухне война, се съмнявам че някой ще се запъти точно към Сирия... В Саудитска Арабия пък, те нито искат да да на такъв режим, нито могат да станат граждани. Там иха могли да станат най - много роби.
Тук трябва да се съглася с Loveinfect. Много от хората са имали добре платена и висококвалифицирана работа, семейство, но войната е унищожила всичко. Проблемът според мен е, че имат големи претенции в коя държава да бъдат настанени. България не може да изхранва своите старци и безработни, а сега и бежанците, не че те имат голям мерак да остават тук.
Мерси. Но според мен divergent просто не е добре запозната с темата. Тя сама каза че не разбира от политика.