.
Отговор в тема
Страница 166 от 225 ПървиПърви ... 66116156162163164165166167168169170176216 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 126 до 4 150 от общо 5625
    Мега фен Аватара на divergent
    легло

върху масата или под масата? :д

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Върху масата.

Германия/САЩ?

Германия.

Турция или Русия?

Мега фен Аватара на solo_
    Турция

Ром/Балгарин ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от solo_ Виж мнението
    Турция

Ром/Балгарин ?
    Не разбрах идеята. Между интелигентен ром и неграмотен българин ли трябва да се избира? Aко е така, избирам циганина.

Меркел/Путин?

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Не мога да избера :/ не съм достатъчно запозната с Путин.
    Слидерин/Грифиндор/Хафълпаф/Рейвънклоу - надявам се да си гледал Хари Потър
    Ако не
    Величие/Смелост/Доброта/Интелект

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не разбрах идеята. Между интелигентен ром и неграмотен българин ли трябва да се избира? Aко е така, избирам циганина.
    И аз така.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Да.

Ден/Нощ

Супер фен
    Ден.
    Между МакДоналдс/КФС/Бъргър Кинг?

Ще повърна не ям такива от 7 години но Мак Доналдс ми беше любимото, сега сиг вкуса е различен обаче.

Избери между комунизъм, хитлеров режим и анархия.

Супер фен
    Комунизъм.

Хитлер!
    ролери или колело?

Колело.
    solo_ / Rabalka

Divergent, от коя партия си ? Звучиш сякаш ще утрепеш някого, и преди малко онова с бежанците... бас ловя че ако им видиш положението ще се разревеш

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Divergent, от коя партия си ? Звучиш сякаш ще утрепеш някого, и преди малко онова с бежанците... бас ловя че ако им видиш положението ще се разревеш
    чак да се разрева... те сами са си дошли на тоя хал и няма за какво да ми е мъчно.
    с политика не се занимавам, малка съм :д

"Сами са си дошли на тоя хал" - ти нормална ли си бе жено. Те са цивилни граждани, и пръст нямат в войната и конфликтите които Америка поражда, ... ох няма да се разправям тук. Темата приключи. Има си философия и религия за тази работа.

Ако можеше да избираш, жена или мъж щеше да се родиш ?

"Сами са си дошли на тоя хал" - ти нормална ли си бе жено. Те са цивилни граждани, и пръст нямат в войната и конфликтите които Америка поражда, ... ох няма да се разправям тук. Темата приключи. Има си философия и религия за тази работа.
    Напълно нормална съм, жено. Всеки има право на лична позиция, това е моята. И въобще не казвам, че са виновни за войната, просто като тръгваш без посока трябва да си подготвен за всякакви ситуации, включително и да стоиш блокиран между държавите и да нямаш храна, подслон или осигурено бъдеще. Никой не е длъжен да ги приема в страната си, мислиш ли, че ако вместо в Сирия, в някоя европейска страна настъпи такова кошмарно време и огромна маса народ тръгне към Сирия, там ще ги приемат с отворени обятия ей така веднага? Просто изразявам личното си мнение и представям своята гледна точка за нещата. С удоволствие ще изслушам и твоята без да я оспорвам.

Мисля си, че за някои неща на мъжете им е много по-добре, но в същото време ми харесва да съм жена, така че отговорът ми е жена.
    Момче или момиче искаш да бъде детето ти някой ден?

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Напълно нормална съм, жено. Всеки има право на лична позиция, това е моята. И въобще не казвам, че са виновни за войната, просто като тръгваш без посока трябва да си подготвен за всякакви ситуации, включително и да стоиш блокиран между държавите и да нямаш храна, подслон или осигурено бъдеще. Никой не е длъжен да ги приема в страната си, мислиш ли, че ако вместо в Сирия, в някоя европейска страна настъпи такова кошмарно време и огромна маса народ тръгне към Сирия, там ще ги приемат с отворени обятия ей така веднага? Просто изразявам личното си мнение и представям своята гледна точка за нещата. С удоволствие ще изслушам и твоята без да я оспорвам.
    Divergent, не е длъжен естествено, въпрос на човечност е. А и повечето само минават през България и нямат интерес да остават тук. Ако в Европа избухне война, се съмнявам че някой ще се запъти точно към Сирия... В Саудитска Арабия пък, те нито искат да да на такъв режим, нито могат да станат граждани. Там иха могли да станат най - много роби.

Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Мисля си, че за някои неща на мъжете им е много по-добре, но в същото време ми харесва да съм жена, така че отговорът ми е жена.
    Момче или момиче искаш да бъде детето ти някой ден?
    Първото ми дете ще е момче.

anonymous990763
    Guest
    Divergent, не е длъжен естествено, въпрос на човечност е. А и повечето само минават през България и нямат интерес да остават тук. Ако в Европа избухне война, се съмнявам че някой ще се запъти точно към Сирия... В Саудитска Арабия пък, те нито искат да да на такъв режим, нито могат да станат граждани. Там иха могли да станат най - много роби.
    Тук трябва да се съглася с Loveinfect. Много от хората са имали добре платена и висококвалифицирана работа, семейство, но войната е унищожила всичко. Проблемът според мен е, че имат големи претенции в коя държава да бъдат настанени. България не може да изхранва своите старци и безработни, а сега и бежанците, не че те имат голям мерак да остават тук.

Мерси. Но според мен divergent просто не е добре запозната с темата. Тя сама каза че не разбира от политика.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си