.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Това наистина е доста добро, голямо благодаря! ^^
    но честно казано и това с ''често ме поздравяваш'' не ми допада, дали ще мога да го заменя с нещо друго? ако можете да ми дадете например 2-3 примера ще съм много радостен
    Последно редактирано от samuil beladjiev : 03-17-2016 на 15:56

Цитирай Първоначално написано от samuil beladjiev Виж мнението
    Това наистина е доста добро, голямо благодаря! ^^
    За нищо.
    честно казано и това с ''често ме поздравяваш'' не ми допада
    Напълно е възможно, предложих го понеже спомена, че тя те е поздравявала, а ти не си отвръщал. Което ме води до следващото:
    дали ще мога да го заменя с нещо друго? ако можете да ми дадете например 2-3 примера ще съм много радостен
    Ти си този, който най-добре може да реши с какво да го замени. Важното е основната идея да се запази, а именно да получиш името й, да завържете разговор и да види, че проявяваш интерес. Малко ми е трудно да дам предложения, именно защото нямам много информация и някои предложения, могат да звучат много зле във вашия конкретен 'контекст'.
    Може да си малко по-директен, но това вече ти си го реши.
    "Допадаш ми."
    "Бих искал да те познавам/да се запознаем"
    Не търси някаква конкретна, точна и универсална фраза. По-скоро нещо генерално, основано на всичко, което ти самият каза. Забележи как всичко, което предложих реално ти ми го каза. (Искаш да се запознаете, не си спомняш името й, но искаш да го разбереш и т.н.)
    Бъди искрен. Тя не е някакъв надзирател, който следи всяко твое действие. (Знам, че така се усеща обаче)
    Ако тя наистина те харесва и ти отидеш да я заговориш, повярвай ми: стига да не изръсиш няква голяма простотия, тя ще се зарадва много и въобще няма да обърне внимание какво точно си я попитал - само ще я интересува, че си отишъл до нея и си я заговорил.

Ясно! Ами отново благодаря.. няма какво друго да кажа, наистина всичко това ще ми е доста полезно, а относно поздравяването, аз и отвърнах, може да съм объркал нещо или пък да не сте прочели правилно, както и да е всичко ми е наистина от голяма полза!

относно поздравяването, аз и отвърнах, може да съм объркал нещо или пък да не сте прочели правилно
    Аз не бях прочел правилно, съжалявам.
    Успех! По-нататък ни кажи как се е получило

Добре Леле, сега видях във фейсбук и ме е добавила, вече знам името й!!
    ! но сега пък не знам какво да направя :/ можете ли да дадете някаква стъпка
    Последно редактирано от samuil beladjiev : 03-17-2016 на 19:24

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си