Първоначално написано от inewton Какъв илюминат си ти бе, пъпеш? Илюминати са били Джордано Бруно, Галилей, Нютон,..., с една дума, все умни хора, учени. А ти какво разбираш... аз измислих анондния колайдер когато бях на 5г сега вече съм на една стъпка от пътува във времето
мама му!!!!!!! Цециии убивам през pc то
Първоначално написано от producenta аз измислих анондния колайдер когато бях на 5г сега вече съм на една стъпка от пътува във времето Ще пътуваш в на баба ти...
Първоначално написано от inewton Ще пътуваш в на баба ти... Зъл !
Първоначално написано от inewton Ще пътуваш в на баба ти... Повече ме притеснява факта, че не съм чувал за анондния колайдер ;(
Първоначално написано от Dwyd96 Повече ме притеснява факта, че не съм чувал за анондния колайдер ;( Е, има дисграфия детето. Разбирай адронен.
Първоначално написано от inewton Е, има дисграфия детето. Разбирай адронен. взеха лиценза и го прекръстиха за да не им взема няколко милиарда
Първоначално написано от producenta взеха лиценза и го прекръстиха за да не им взема няколко милиарда Аха... А на какво го кръсти?
Първоначално написано от inewton Аха... А на какво го кръсти? на анондна илюминантската парична единица
Правила