Първоначално написано от inewton Човек с аналитично мислене. Не очаквах да е това, но да, като се замисля е перфектна дефиниция. Много хора бъркат човек с много знания с "умен" или с интелигентността.
Първоначално написано от inewton Като малък си си служел с латински? Едва ли. Питам сериозно. за човек който вярва в бог е странно да не вярваш в хората
мама му!!!!!!! Цециии убивам през pc то
Първоначално написано от LoveInfect Не очаквах да е това, но да, като се замисля е перфектна дефиниция. Много хора бъркат човек с много знания с "умен" или с интелигентността. Това е моето схващане. Не казвам, че задължително е правилно.
Първоначално написано от producenta за човек който вярва в бог е странно да не вярваш в хората Докажи ми, за да повярвам. Подлагам под съмнение и Бог постоянно.
Първоначално написано от inewton Докажи ми, за да повярвам. Подлагам под съмнение и Бог постоянно. credento vides
Първоначално написано от producenta credento vides Не си достатъчно умен, че да спориш с inewton, не знам защо ти обръщат толкова внимание. Поне на мен ми се трува за сега, че нищо не знаеш.
Първоначално написано от producenta credento vides Какво трябва да означава това?
Първоначално написано от LoveInfect Не си достатъчно умен, че да спориш с inewton, не знам защо ти обръщат толкова внимание. Поне на мен ми се трува за сега, че нищо не знаеш. твоето струване не е реална оценка
Първоначално написано от inewton Какво трябва да означава това? има проблем при гугъл преводач ли?
Първоначално написано от producenta има проблем при гугъл преводач ли? Не, не знам на какъв език е написано. Това определено не е латински.
Първоначално написано от inewton Не, не знам на какъв език е написано. Това определено не е латински. кога си учил латински?
Първоначално написано от producenta кога си учил латински? Преди години.
позабравил си
Откъде идва credento? Kaкво е?
producenta, този аватар ми е твърде познат ! https://www.youtube.com/watch?v=8xogfWOqCOU и ти ли си във филма ?
Правила