.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Нали си чувала,че противоположностите се привличат
    Според мен се привличат хората със сходни интереси, а не противоположностите от опит го знам!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    Според мен се привличат хората със сходни интереси, а не противоположностите от опит го знам!
    Да така е от една страна,не като мен да си на 25г и да бъдеш със старец на 46-47год

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от mincheto Виж мнението
    Да така е от една страна,не като мен да си на 25г и да бъдеш със старец на 46-47год
    Сега за някои неща е нужно и нещата да са противоположни на първо место да са противоположни полове! След това в секса е добре единия да му допада да доминира, а другият да бъде доминиран, защото ако и двамата искат да доминират или да са доминирани няма да се разберат и няма да са съвместими, възрастта не я включвам, защото за да е противоположна трябва единия да е на -години
    Но в повечето неща трябва да са еднакви и да харесват еднакви неща, също е добре единия да има мъжко, а другия женско излъчване за да има баланс между енергиите, да се правят компромиси и от двете страни и всеки да е оставен свободно да прави избор без да му се налага мнението на другия освен, ако това не му носи удоволствие в случая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си