- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МНОГО МИ СЕ ПРАВИ СЕКС !!!!
Ще видим, ще видим...
Ако искаш ела в милиардерския чат, че да не спамим тук, че ще ме баннат...
Къде да дойда? Нова съм в тоя сайт..
Говоря ти за ето тази тема http://www.teenproblem.net/forum/sho...4#post11415254
в нея пишим най-различни простотии и празни приказки, без да пречим на никого
използваме темата като чат
ако иска толко се ше се намери кой да и го бутне
Хорааа мноого ама много съм загорял на 18 съм и си търся просто някое момиче да си се ебеме фщдокато си глефаме филм и да си изнаглявсме заедно, моля ви помогнете не знам какво да правя вече ...![]()
Хораа имам много голям проблем от няколко седмици мисля само и единствено за секс ... просто хормоните ми изтрештяват искам да хвана някоя и ... (сештате се )миля ви помогнете, мадтурбирането не ми помага вече, видях, че няколко човека вече са постнали същото надявам се и на мен някак дс помогнете. Просто полоожението е страшноо ... help :/
Не ми се ходи занимава с компанионки .. не са мой тип .
Хмм някви други идеи? ?
Факт си е, че като процент много повече момчета страдат от липса на секс от колкото момичета има и такива момичета, ама са много, много по-малко и обикновено не си го признават! Идеята е или, че момичетата правят секс само с едни и същи момчета и не искат да го правят с някои други или, че момчетата са много повече от момичетата като % това са възможните отговори защо се получава така!![]()
Е че това си е доста вярно или както каза слардура ,ако искаш да си топнеш чушлето отиди в Русия и действай ,както решиш де поне аз така схващам намека . Като вземем предвид ,че тук момичетата % са по-малко ,тоест броя на конкуренция става по-голяма ,което от своя страна води и до по-голям % на външно впечатление от където се стига до % "Играчи ,които от своя страна споделят опит " и %-те имат по-голям шанс да си хванат девойка .
Малко офф топик ама Сладур случайно едно време или сега да изучаваш немски ?
Мерси пичове, все пак ако някоя и се чилва да пише :P
Еее както дойде пробвам си късмета :P![]()