Остава още седмица. Започвам да обмислям кой от следните варианти би бил по-подходящ:
1. Ще излезем, няма да коментирам случилото се, ще бъда оптимистично настроен и весел, ще си говорим общи приказки, все едно сме стари приятели и не сме се виждали отдавна - с две думи - отивам все едно сме на първа среща и мен не ми пука за нищо. Ще направим разходка/кафенце и ще й следя знаците, ако иска да се съберем много добре ще я позная и просто ще я целуна и няма да го повдигам на въпрос. Плюсове: оптимистично настроените хора винаги са по-привлекателни, не влизам в никакви драми и го карам супер естествено, "пък каквото сабя покаже". Минуси: Излиза, че не ми пука за случилото си и че съм безчувствено копеле, за което този месец не е бил с нищо по-различен от предните(когато бяхме заедно). Също така щом не коментирам решението й да скъсаме и да се видим след месец, излиза, че съм й го простил и едва ли не й позволявам да ми се качи на главата (казвам й: ти можеш да ме въртиш на малкия си пръст, аз винаги ще ти прощавам и когато ме поискаш - ще ме имаш)
2. Варианта, в който ще отида на срещата доста по-хладен и ще опипвам почвата. Ще отидем някъде на кафе и ще повдигна темата директно за това как се е чувствала през месеца, дали мисли, че ако се съберем има шанс нещо да се получи или пак нещата няма да са добре. С две думи - да говоря МНОГО открито за същността на проблема (аз мисля, че жените не харесват този тип мъже, които само хленчат за и обсъждат проблемите). Плюсове: Показвам загрижеността си към нея, как е преживяла месеца и как се чувства сега(тука малко ми бие на friendzone ситуацията)
Минуси: Не ми харесва, че в тази ситуация играя ролята на салфетка за сълзи и, че съм малкото й кученце, което СИЛНО зависи от нейното решение и й се умилквам за да й се харесам и да се съберем отново.

Така виждам аз ситуацията, ако виждате други варианти или някъде ако съм изпуснал плюсове или минуси - можете да допълните. Имам още 1 седмица да реша какво ще правя - дискутирайте моля.