.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 81
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Момиче което е имало дълга връзка

Здравейте, не знам защо, но сега се занимавам с едно момиче а тя е имала дълга връзка преди това около 10 месеца и ми е едно такова странно защото имам едно такова чувство, че най хубавата работа е свършена и просто е изконсумирана иначе момичето е много свястно и е симпатично, но не знам защо ме отблъсква това... Просто дори и без да я питам се досещам, че тоя я е спукал от ебане и 100% не е девствена другото е, че едва ли го е забравила и ще търси него в мен... Кажете ми защо се чувствам така и греша ли и ако да къде?
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Надявам се, че това е шега.

Град
    Не е шега, за жалост...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Значи си объркал века.
    Много грешиш. Първо - 10 месеца не е дълга връзка. Второ - използваш глагол "изконсумирам", който би трябвало да се използва за продукти. Не знам въобще как стойността на една жена се изчерпва, когато тя "изгуби девствеността си", което е още една изключително глупава и закостеняла концепция.
    Щом смяташ, че всичко хубаво е изчерпано, по-добре не се занимавай с момичето, ще й направиш услуга и тя ще си намери някой, който не я вижда по този начин.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    ямаха така си е, някои хора са така като тебе и нещата стават с някои жени по-трудно (и по-често именно с тия които харесваш много) защото много се замисляш ама няма как да е иначе щото то е по-силно от тебе
    жените са изконсумирани от рано, най-добрият вариант е да намериш ~16годишна и ти да я изконсумираш
    така за в бъдеще в живота няма да го имаш това чувство
    а с тая може и да не ти се получи щото само ще си мислиш как е въртяла свирки къде ли не, нищо че е свястна хаха
    Дамиата- дгд ма
    ти не можеш да казваш кво да си мислят момчетата и кво не

Град
    Не говорих за девствеността само а за всичко като цяло...
    FUCK RULES !!!

Град
    Тя е на 16 конкретното момиче даже не знам дали ги има навършени
    FUCK RULES !!!

Вярно, забравих, че сте момчета още. То и такива си оставате, няма смисъл да ви обяснява човек.

Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    Вярно, забравих, че сте момчета още. То и такива си оставате, няма смисъл да ви обяснява човек.
    голямата жена, цървул такъв
    дете имаш ли? омъжена ли си?
    образование имаш ли? работа имаш ли? доходи? самостоятелна ли си?
    а бе пикло
    о извинявай, ти си жена а ние вечни момченца

еми то е като тотото с 16 годишните
    значи нямаш много късмет в момента но с друга сигурно ще имаш, търси я по-затворена
    с тая в момента няма да ти се получи много според мен щото знам кво е чувството
    ще и се озлобиш малко без да е виновна
    другия вариант е да си с някоя която не харесваш, много по-разтоварващо е и въобще не я ревнуваш за миналото и

Да, обикновено незрелите хора бързат да нападат, съдят(без въобще да познават човека и ситуацията) и обиждат. Само казвам

казвай си
    бОли ме
    ти не знам точно от ква гледна точка съдиш човека кво му се върти в главата

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от yamaha436 Виж мнението
    Не говорих за девствеността само а за всичко като цяло...
    малка ти е пишката, девствен си, некадърен ебач си - кое се отнася за теб, че търсиш някоя смотана, която да те сметне за друго освен нещастник

Мега фен Аватара на divergent
    Ама ти честно ли не се шегуваш? След като не говориш за девствеността, а за всичко като цяло, не виждам какво трябва да те тревожи. Ако предположим, че гаджето ѝ е било първият ѝ и следва, че е имала само един сексуален партньор. Тоест ако не те притеснява фактът, че не е девствена, не виждам какво друго може да те смущава. Действително десет месеца не е много, но пък за тази възраст си се води дълго, което показва, че момичето е сериозно, което също трябва да приемаш като плюс. Не е задължително да търси предишния в теб, покажи ѝ, че можеш да си по-добър от него във всяко отношение. Другото което е, малко вероятно, но все пак възможно е въобще да не са имали сексуални отношения.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Надали някой мъж умира от кеф при мисълта, че мацката е правила свирки на някого друг, това е ок/нормално.
    Тя без да е правила свирки на друг, ще се наложи да се упражнява върху теб.
    Пък да не ти обяснявам, какво ни е мнението за тия, които пускат да ги ебат само отзад, защото така разбират превенцията срещу забременяване.
    И да, за теб говоря.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    голямата жена, цървул такъв
    дете имаш ли? омъжена ли си?
    образование имаш ли? работа имаш ли? доходи? самостоятелна ли си?
    а бе пикло
    о извинявай, ти си жена а ние вечни момченца
    защото това пък е критерий за жена, хаха, ще дам пример, защо може да не е, защото може да има дете, но да го е зарязала в канала, защото може да е омъжена, но да изневерява, защото и необразованите имат образование, всеки втори има по документи, но не се знае, дали и извън тях има, защото може да е журналистка, да е самостоятелна и да има доходи, но да са спечелени от секс с омъжените й клиенти

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ами бацеее...хвани се с някоя 12 годишна и е твърде вероятно хем да е девствена, хем с никой преди теб да е нямала връзка.
    И да, и аз не смятам, че 10 месеца е кой знае колко чак толкова дългата връзка, но поне ти дава и някакъв процент вероятност, че няма да те изфъшкира след първия месец. А това дали вече е преодоляла напълно бившия си е вече съвсем друг въпрос...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти сериозно ли?

Как може да мислиш такива неща важното е че сега е с теб

Мега фен Аватара на tori
    Опитвам се да не се самовзривя от тъпотията на автора.

Мега фен Аватара на divergent
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Опитвам се да не се самовзривя от тъпотията на автора.
    Стига толкова взривове днес.

Цитирай Първоначално написано от Damia Виж мнението
    Значи си объркал века.
    Много грешиш. Първо - 10 месеца не е дълга връзка. Второ - използваш глагол "изконсумирам", който би трябвало да се използва за продукти. Не знам въобще как стойността на една жена се изчерпва, когато тя "изгуби девствеността си", което е още една изключително глупава и закостеняла концепция.
    Щом смяташ, че всичко хубаво е изчерпано, по-добре не се занимавай с момичето, ще й направиш услуга и тя ще си намери някой, който не я вижда по този начин.
    Нищо грешно не е казал. Емоционално тя буквално си е "изконсумирана", просто така работи мозъкат емоционално. Нейните емоции са "поизхабени". При всяко нещо първият път винаги е най-силното усещане, и когато едно момиче загубва своята девственост в мозъка и бушуват хормони много силно, по-силно от вторият, третият или който и да е път.

Колкото повече партньори има един човек толкова по изхабен е емоционално. Жените които са курви и са били с много, губят способна си да обичат силно(мъжете също), даже когато имат деца, ги обичат по-малко заради химичестките реакции в мозъка.

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    Точно така - намери си девствена и после пусни тема "как да я навия за секс" хаха

Имаш комплекси явно, неуверен си и се сравняваш с бившия и

"Дори когато има деца, ги обича по-малко" О.О хахахахахахахагахахГНжзса гфайжх
    ......

.......
    Хахахахахаха
    Последно редактирано от Sarafina : 03-22-2016 на 17:31

аааааааааайде пак се почна
    мъже срещу жени
    слабия пол си е слаб
    ко да се прави
    кефете се

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Стига толкова взривове днес.
    Аз за тва казвам, че се опитвам да не го направя.

Цитирай Първоначално написано от Sarafina Виж мнението
    Точно така - намери си девствена и после пусни тема "как да я навия за секс" хаха

Имаш комплекси явно, неуверен си и се сравняваш с бившия и

"Дори когато има деца, ги обича по-малко" О.О хахахахахахахагахахГНжзса гфайжх
    ......

.......
    Хахахахахаха
    Смей се колкото искаш, но това си е научен факт и нищо повече. Девствените момичета обичат по-силно и изпитват по-силни емоции, което се равнява на по-добра емоционална връзка. Емоциите се износват с времето и с тяхното използване. Това се отнася за всичко, всяко нещо е най-хубаво първият път, а след 10тият път вече не е нищо специално, даже омръзва.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си