- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момиче което е имало дълга връзка
Здравейте, не знам защо, но сега се занимавам с едно момиче а тя е имала дълга връзка преди това около 10 месеца и ми е едно такова странно защото имам едно такова чувство, че най хубавата работа е свършена и просто е изконсумирана иначе момичето е много свястно и е симпатично, но не знам защо ме отблъсква това... Просто дори и без да я питам се досещам, че тоя я е спукал от ебане и 100% не е девствена другото е, че едва ли го е забравила и ще търси него в мен... Кажете ми защо се чувствам така и греша ли и ако да къде?
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Не е шега, за жалост...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Значи си объркал века.
Много грешиш. Първо - 10 месеца не е дълга връзка. Второ - използваш глагол "изконсумирам", който би трябвало да се използва за продукти. Не знам въобще как стойността на една жена се изчерпва, когато тя "изгуби девствеността си", което е още една изключително глупава и закостеняла концепция.
Щом смяташ, че всичко хубаво е изчерпано, по-добре не се занимавай с момичето, ще й направиш услуга и тя ще си намери някой, който не я вижда по този начин.
ямаха така си е, някои хора са така като тебе и нещата стават с някои жени по-трудно (и по-често именно с тия които харесваш много) защото много се замисляш ама няма как да е иначе щото то е по-силно от тебе
жените са изконсумирани от рано, най-добрият вариант е да намериш ~16годишна и ти да я изконсумираш
така за в бъдеще в живота няма да го имаш това чувство
а с тая може и да не ти се получи щото само ще си мислиш как е въртяла свирки къде ли не, нищо че е свястна хаха
Дамиата- дгд ма
ти не можеш да казваш кво да си мислят момчетата и кво не
Не говорих за девствеността само а за всичко като цяло...
FUCK RULES !!!
Тя е на 16 конкретното момиче даже не знам дали ги има навършени
FUCK RULES !!!
Вярно, забравих, че сте момчета още. То и такива си оставате, няма смисъл да ви обяснява човек.
еми то е като тотото с 16 годишните![]()
значи нямаш много късмет в момента но с друга сигурно ще имаш, търси я по-затворена
с тая в момента няма да ти се получи много според мен щото знам кво е чувството
ще и се озлобиш малко без да е виновна
другия вариант е да си с някоя която не харесваш, много по-разтоварващо е и въобще не я ревнуваш за миналото и
Да, обикновено незрелите хора бързат да нападат, съдят(без въобще да познават човека и ситуацията) и обиждат. Само казвам
казвай си
бОли ме
ти не знам точно от ква гледна точка съдиш човека кво му се върти в главата
Ама ти честно ли не се шегуваш? След като не говориш за девствеността, а за всичко като цяло, не виждам какво трябва да те тревожи. Ако предположим, че гаджето ѝ е било първият ѝ и следва, че е имала само един сексуален партньор. Тоест ако не те притеснява фактът, че не е девствена, не виждам какво друго може да те смущава. Действително десет месеца не е много, но пък за тази възраст си се води дълго, което показва, че момичето е сериозно, което също трябва да приемаш като плюс. Не е задължително да търси предишния в теб, покажи ѝ, че можеш да си по-добър от него във всяко отношение. Другото което е, малко вероятно, но все пак възможно е въобще да не са имали сексуални отношения.
защото това пък е критерий за жена, хаха, ще дам пример, защо може да не е, защото може да има дете, но да го е зарязала в канала, защото може да е омъжена, но да изневерява, защото и необразованите имат образование, всеки втори има по документи, но не се знае, дали и извън тях има, защото може да е журналистка, да е самостоятелна и да има доходи, но да са спечелени от секс с омъжените й клиенти
Ами бацеее...хвани се с някоя 12 годишна и е твърде вероятно хем да е девствена, хем с никой преди теб да е нямала връзка.![]()
И да, и аз не смятам, че 10 месеца е кой знае колко чак толкова дългата връзка, но поне ти дава и някакъв процент вероятност, че няма да те изфъшкира след първия месец. А това дали вече е преодоляла напълно бившия си е вече съвсем друг въпрос...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ти сериозно ли?
Как може да мислиш такива неща важното е че сега е с теб
Опитвам се да не се самовзривя от тъпотията на автора.
Нищо грешно не е казал. Емоционално тя буквално си е "изконсумирана", просто така работи мозъкат емоционално. Нейните емоции са "поизхабени". При всяко нещо първият път винаги е най-силното усещане, и когато едно момиче загубва своята девственост в мозъка и бушуват хормони много силно, по-силно от вторият, третият или който и да е път.
Колкото повече партньори има един човек толкова по изхабен е емоционално. Жените които са курви и са били с много, губят способна си да обичат силно(мъжете също), даже когато имат деца, ги обичат по-малко заради химичестките реакции в мозъка.
Точно така - намери си девствена и после пусни тема "как да я навия за секс" хаха
Имаш комплекси явно, неуверен си и се сравняваш с бившия и
"Дори когато има деца, ги обича по-малко" О.О хахахахахахахагахахГНжзса гфайжх
......
.......
Хахахахахаха
Последно редактирано от Sarafina : 03-22-2016 на 17:31
аааааааааайде пак се почна
мъже срещу жени
слабия пол си е слаб
ко да се прави
кефете се
Смей се колкото искаш, но това си е научен факт и нищо повече. Девствените момичета обичат по-силно и изпитват по-силни емоции, което се равнява на по-добра емоционална връзка. Емоциите се износват с времето и с тяхното използване. Това се отнася за всичко, всяко нещо е най-хубаво първият път, а след 10тият път вече не е нищо специално, даже омръзва.