.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 81

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    И как ще срещнеш потенциално гадже като нямаш социален контакт бе? На вратата ли ще дойде да ти почука? Всичко опира до това кой познаваш, от това да се запознаваш с момичета до това да си уредиш работа (както стана при мен).
    Ми то в страната на дъгите жени няма, не ви и трябват, пък ти си и глупав, сигурно имаш 3000 приятели във фейса, кво като жени между тях няма

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ми то в страната на дъгите жени няма, не ви и трябват, пък ти си и глупав, сигурно имаш 3000 приятели във фейса, кво като жени между тях няма
    Ейй къци, откъде ги вадиш тия лафове бе

Мега фен
    Ейй къци, откъде ги вадиш тия лафове бе
    Една девойка до мен ги измисля.
    Даааа, аз познавам жени, бих ти помогнал и на теб да се запознаеш, ама ти си в страната на дъгите, жени не ти трябват, плюс това си супер

Една девойка до мен ги измисля.
    Даааа, аз познавам жени, бих ти помогнал и на теб да се запознаеш, ама ти си в страната на дъгите, жени не ти трябват, плюс това си супер
    Ама толкова си забавен...

Мега фен
    Ама толкова си забавен...
    Не аз, бе, жената до мен е забавна, ама вече много се повтарям с това, че до мен има жена, а ти цял живот си бил обграден от мъже

Не аз, бе, жената до мен е забавна, ама вече много се повтарям с това, че до мен има жена, а ти цял живот си бил обграден от мъже
    И аз кво да направя бе, да не мислиш че ми харесва или искам да съм в тази ситуация. Просто съм и сега съм зверски преебан защото изпуснах най-добрите години от живота за момичета - тийн годините. Сега е просто толкова късно че е почти невъзможно да се срещам с момичета. Просто не мога и да си представя как изобщо мога да вляза в какъвто и да е контакт с момиче, след като изпуснах това да имам голям социален кръг в който има момичета още от гимназията (или по-рано). Просто от гледна точна на логистика е невъзможно да се запозня с някоя 15-17 годишна.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    И аз кво да направя бе, да не мислиш че ми харесва или искам да съм в тази ситуация. Просто съм и сега съм зверски преебан защото изпуснах най-добрите години от живота за момичета - тийн годините. Сега е просто толкова късно че е почти невъзможно да се срещам с момичета. Просто не мога и да си представя как изобщо мога да вляза в какъвто и да е контакт с момиче, след като изпуснах това да имам голям социален кръг в който има момичета още от гимназията (или по-рано). Просто от гледна точна на логистика е невъзможно да се запозня с някоя 15-17 годишна.
    Викаш освен,че покрай теб няма жени,няма и покрай нито един от мъжете около теб?!? Да не пишеш от някой изолиран от света лагер без достъп до външния свят? Направо обърнете резбата и може и да издалавериш...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си