.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Аз нямам нито една приятелка която да обича голи глави. Ние момичетата обичаме меки, гъсти коси, в които да прокарваме пръсти. За мен бръснати глави=слави Трифонов ама ти си решаваш. Знай, че мама ти мисли най - доброто

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Аз нямам нито една приятелка която да обича голи глави. Ние момичетата обичаме меки, гъсти коси, в които да прокарваме пръсти. За мен бръснати глави=слави Трифонов ама ти си решаваш. Знай, че мама ти мисли най - доброто
    Аз не съм казал, че съм като Слави Трифонов. Дори напротив, имам коса, но е много малко - малко под 1 номер. Но майка ми вече не може да ми казва какво да правя и какво да не.

За всеки влак си има пътници , то и аз ако бях на ваше място нямаше да харесвам перчемите ,ама ги харесвате нали . Едните гелосани като мангали другите като италианци и двете групи са с як ама як пърхот и днешно време ползват толкова много гел ,че нищо чудно на 40 да е без коса тъкмо ще е равен на Слави Трифонов ,ще се движи по женската тенденция .

Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението
    За всеки влак си има пътници , то и аз ако бях на ваше място нямаше да харесвам перчемите ,ама ги харесвате нали . Едните гелосани като мангали другите като италианци и двете групи са с як ама як пърхот и днешно време ползват толкова много гел ,че нищо чудно на 40 да е без коса тъкмо ще е равен на Слави Трифонов ,ще се движи по женската тенденция .

Мен лично и двата вида са ми гнусни. Но все пак всичко си зависи от човека и какво да него му отива. Все пак като видя бръсната глава обаче и моментално в главата ми изниква образа на някакъв чалгар-скинар, дето се прави на голямата работа

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от metallicafan1234 Виж мнението
    не било модерно, никой не се бръсне така
    Това не е вярно!
    Цитирай Първоначално написано от metallicafan1234 Виж мнението
    Дори някаква нейна приятелка, която въобще не ме познава и просто е чула от майка ми, постоянно ми натяква "Няма да пипаш косата, за абитуриентския бал трябва да си пуснеш, обещал си"
    Не слушай стари лелки за тия неща и на теб не ти трябва да си симпатичен на тях ! Я помисли какво харесват жените между 20 и 40 г?

Това :

Или това ?

Аз нямам нито една приятелка която да обича голи глави. Ние момичетата обичаме меки, гъсти коси, в които да прокарваме пръсти.
    Това е защото още не правите секс ! Ти това...
    меки, гъсти коси, в които да прокарваме пръсти.
    ...правила ли си го ?
    Знай, че мама ти мисли най - доброто
    На 5 може би, но ако след 18 продължава да слуша майка си, ще си остане "мамино синче" ! Виж, бащата за доста неща (не всичко разбира се) може да се слуша, доста след 18 !
    Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    Мен лично и двата вида са ми гнусни.
    Ми ти затова си сама !
    Цитирай Първоначално написано от Ch1024 Виж мнението
    ...като видя бръсната глава обаче и моментално в главата ми изниква образа на някакъв чалгар-скинар, дето се прави на голямата работа
    Не думай ! Бившото ти гадже такова ли беше?
    Последно редактирано от Грозния : 03-23-2016 на 21:45

Цитирай Първоначално написано от darkneesssss Виж мнението

Мен лично и двата вида са ми гнусни. Но все пак всичко си зависи от човека и какво да него му отива. Все пак като видя бръсната глава обаче и моментално в главата ми изниква образа на някакъв чалгар-скинар, дето се прави на голямата работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си