- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота ми е скапан
Прочетох го, и браво на теб че си си оправил живота. Просто се издразних как говориш лошо за това че те френдзонвали... като някой хора които говорят, че се нервят много че приятелката им е в цикъл или някаква простотия от този сорт, едвам се сдържам да не им скоча на бой, те не знаят каква е болката даже да не си докосвал момиче.
Ма каква болка пич идваш и те запознавам с четери пет дето веднага ще тръгнеш с тях с малко наставления . Какво не си докосвал момиче , ами представи си че имам и такива момичета дето не са докосвали момчета и като видят момче им става мокро на русохотката ами същото е. Не знам кво толкова си се вманиячил ама яко тролваш признавам си . Всичко идва с опита писал съм го и горе ,не мога да ти помогна освен ако ти не се вземеш в ръце и не се стегнеш . Не бих си позволил и аз да давам опит щото с наставленията си до там лесно е да ги напишеш ,но да ги възприемат останалите ,а понякога и самият аз да ги възприема ми отнема време .А времето на тоя свят е най-ценно .
Какво точно тролвам? Ако можех да тролвам за това което пиша, нямаше да тролвам а щях да си живея живота като нормален човек.
Аз съм се взел ръце много отдавна и съм стегнат, проблемът ми е че нямам никакъв контакт с момичета, ако около мен имах момичета приятелки много лесно щях да се оправя. Най-трудното винаги е да започнеш, независимо за какво се отнася. Най-ценното на тоя свят е младостта, която аз пропилях в това да съм девствен и без любов.
Естествено, че не!
Няма и да видиш, освен някой жалкар, когото отрязват.
Това не е начинът за "забиване" на момичета и аз ти казах няколко други, които работят, особено с хубава кола и пари, но ти си зациклил.
Знаеш ли колко много хора са в същото положение?
Много е - започни с нещо малко! Ще видиш какво е чувството, ако някой все пак те постави не на последно, а на предпоследно място
!
То ако ставаше така, всички щяхме да сме готини!
Това са съвети от жени, за жени, които действат при жени. Неугледната кифличка се гледа в огледалото и почва да се надува, надува... докато бухне хубаво и заприлича на кроасан. Дори и да си остане кифла, винаги ще има кой да я еб...опаа... яде!
Това е безсмислено и няма да помогне! Ако никой друг не ги е забелязал и оценил тия качества и 100 пъти да ги напише - каква полза?!
... и току виж феята изскочила от приказките и го наебала!
А така - не че помага, но поне да свиква!
Самата истина е! Жените много добре усещат, когато някой ги харесва!
И аз това казвам!
Приятелю хай с теб тогава да ги гоним с попа , тамян ,китка магданоз и светена вода да им викаме гръмко "Анатема" и да ги гоним . По тоя начин ще разберат ,че не са желани и хоп тики 4-5 кифлички ще се накачат да търсят валидейшън и ще тръгнат да се доказват току виж си топнал чушлето пък после ще го мислим ,че то всички сме грешници ,то е ясно ,че в рая отдавна никой не живее ,само Ванко 1 може би е за там .