- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- вишеградска четворка
какво мислите за нея?
дали няма да нов ЕС само че по-готин?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
не знам, но Ивааааааааа кефи. Каквото каже, туй ще е! :д
Само го поправях. Или може би нарочно го е написал така, няква препратка.
Да, не се обличам толко евтино и цайсите ми са по-яки.
и не си толкова дебела, също
Дори във века на сексуалната революция, единственият допир до вагина на ъглимен е тази на майка му при раждането.
Аз му знам набора, ама той по това време още не го е вдигал, кво остава за друго, ненадарена девойко.
Защо така го защитаваш? Някаква солидарност ли долавям? Или разполагаш с информацията, че е тотален карък и се е родил секцио?
Какъв е този сексизъм? Нима на вашия отива? И кой определя това? Малко в стил детската градина, но той започна. Досега си позволявах да засягам само идиопатията му, но като хапе...
ивано стига си писала в тая тема
май следиш грозния, гледам след него си писала
Значи причината не е, че си го виждала как изглежда и ти е ясно, че няма как да те набие ?
Или най-накрая ти дойде цикъла ?
А може би го харесваш малко ?
И искаш да му бъдеш първата ?
аз пък кога съм си крил чувствата към теб
прави като мен, бъди над нещата и грозния ще те погледне по друг начин а не просто като момичето с латиницата
освен, че си лицемерен, си и бавноразвиващ. по-директно от това не бих могла да призная неприязънта си. дори латиницата ми е по-грамотна от теб.
трима срещу една уе . Ива, викай женско подкрепление :Д