Споделих го и ми олекна за момент,но само за момент.. Казах и всичко което мисля за нея ии се надявах да ми олекне,но то стана още по зле, и сега вече наистина я загубих завинаги..
Аз бях човека който я подкрепяше постоянно, беше доста пълна преди ии нямаше никакво самочувствие, казваше,че няма кой да я хареса,че е самотна ии само се садваше постоянно. Аз бях човекът който и правеше само комплименти ии бях до нея винаги, казвах и,че е прекрасна и някой ден ще намериш човек който да те хареса такава каквато си. И да не търсиш любовта,а тя трябва да те намери.
ИИ сега.... Не разбирам нищо. Аз си мислех,че тя ме харесва като повече от приятел ,но явно съм се лъгал.. но просто никога не ми е пукало толкова за момиче, подиграла или не, просто не мога да и се сърдя или нещо.. прекалено съм добър и наивен ии това ми играе лоша шега,но не мога да си крия чувствата..
Благодаря за поздравите.. онзи ден се напих заради нея, но алкохола не решава проблемите, но като цяло не знам какво друго да направя. Мамка му..
Последно редактирано от facesad : 03-25-2016 на 18:32