- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Малко срамен въпрос
Здравейте преатели,
Имам малко срамен въпрос, но много бих се радвала ако ми отговорите чесно какво мислите. Живея в кв. “Требич" и тук често спира тока. С приятелия ми (той не ми е точно приател, аз искам да сме ексклозивни, но той май е с мен само заради секса) уползотворяваме времето, когато тока спира като правим секс.
Искам да знам, мога ли да забременея, ако няма ток? Изхождам се от логиката, че когато е тъмно "спемата" му няма да знае къде да отиде, тъй като ще е прекалено тъмно.
Моля за изкрени и чесни отговори! Благодаря!
Пак ще забременееш...
Спермата няма собствено мнение, тя ходи накъдето е изстреляна !
Ако е ял салата през деня и до вас има разтение във фотосинтеза, спермата ще се раздвижи по спермоносния съд по посока на привличане от разтението. Така че не мисла, че тва че няма ток ще те оплоди))
Solo, благодаря за искрения отговор. Това, което не мога да разбера е как точно спермата стига яйце-клетката и има ли нещо като спермоносен съд/клапан, който може да я спре?
Здравейте и от мен,
Да, естествено, че един презерватив може да я спре, но съм чувал, че в презервативите - не във всички, но тези по-големите марки има глутен. Аз съм алегричен съм глутена и - като момче - не бих искал да си създам по-големи проблеми, ако използвам такива средства. Как бих могъл да постъпя в една такава ситуация?
Аз съм чувала, че първите презервативи били от свински черва.. може това да свърши работа?
Каква торбичка? Така нареченото "пликче" или има нещо специализирано за хора с алегрии?
Аз знам как няма да забременееш...
Просто вземи една игла и започни леко да бпдеш приятеля ти в тестисите... (Не много на дълбоко) Така ще откъснеш камшичетата на сперматозоидите и те няма да могат да се придвижват към яйцеклетката...
дамн. Ти на 13 ли си? Обогати си малко сексуалната култура, ставаш за смях направоСпермата нямало да знае къде да ходи
![]()
Дано си с рутер, та и той да гасне като няма ток. Да нямат сперматозоидите интернет да гледат навигацията към крайна точка яйцеклетка.