.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    KakaPiradka
    Guest

Малко срамен въпрос

Здравейте преатели,

Имам малко срамен въпрос, но много бих се радвала ако ми отговорите чесно какво мислите. Живея в кв. “Требич" и тук често спира тока. С приятелия ми (той не ми е точно приател, аз искам да сме ексклозивни, но той май е с мен само заради секса) уползотворяваме времето, когато тока спира като правим секс.

Искам да знам, мога ли да забременея, ако няма ток? Изхождам се от логиката, че когато е тъмно "спемата" му няма да знае къде да отиде, тъй като ще е прекалено тъмно.

Моля за изкрени и чесни отговори! Благодаря!

Мега фен Аватара на solo_
    Пак ще забременееш...
    Спермата няма собствено мнение, тя ходи накъдето е изстреляна !

Zaika-laika
    Guest
    Ако е ял салата през деня и до вас има разтение във фотосинтеза, спермата ще се раздвижи по спермоносния съд по посока на привличане от разтението. Така че не мисла, че тва че няма ток ще те оплоди ))

KakaPiradka
    Guest
    Solo, благодаря за искрения отговор. Това, което не мога да разбера е как точно спермата стига яйце-клетката и има ли нещо като спермоносен съд/клапан, който може да я спре?

Цитирай Първоначално написано от KakaPiradka Виж мнението
    Solo, благодаря за искрения отговор. Това, което не мога да разбера е как точно спермата стига яйце-клетката и има ли нещо като спермоносен съд/клапан, който може да я спре?
    Един презерватив може да я спре.

MalkotoPoni
    Guest
    Здравейте и от мен,

Да, естествено, че един презерватив може да я спре, но съм чувал, че в презервативите - не във всички, но тези по-големите марки има глутен. Аз съм алегричен съм глутена и - като момче - не бих искал да си създам по-големи проблеми, ако използвам такива средства. Как бих могъл да постъпя в една такава ситуация?

Zaika-laika
    Guest
    Аз съм чувала, че първите презервативи били от свински черва.. може това да свърши работа?

Цитирай Първоначално написано от Zaika-laika Виж мнението
    Аз съм чувала, че първите презервативи били от свински черва.. може това да свърши работа?
    Използвай малка торбичка.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Можеш можеш

MalkotoPoni
    Guest
    Каква торбичка? Така нареченото "пликче" или има нещо специализирано за хора с алегрии?

Мега фен Аватара на Dwyd96
    Аз знам как няма да забременееш...
    Просто вземи една игла и започни леко да бпдеш приятеля ти в тестисите... (Не много на дълбоко) Така ще откъснеш камшичетата на сперматозоидите и те няма да могат да се придвижват към яйцеклетката...

GFOnline-1
    Guest
    дамн. Ти на 13 ли си? Обогати си малко сексуалната култура, ставаш за смях направо Спермата нямало да знае къде да ходи

Да от същото черво в което слагат луканката ги правят
    Цитирай Първоначално написано от Zaika-laika Виж мнението

Цитирай Първоначално написано от GFOnline-1 Виж мнението
    дамн. Ти на 13 ли си? Обогати си малко сексуалната култура, ставаш за смях направо Спермата нямало да знае къде да ходи
    Това е шегаджийска тема...

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Дано си с рутер, та и той да гасне като няма ток. Да нямат сперматозоидите интернет да гледат навигацията към крайна точка яйцеклетка.

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Можеш можеш
    ne pitai starilo pitai patilo?

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си