.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: зарязан!

ricover97
    Guest
    ок малефикус ти ми оправи настроението... просто обичах я човек... но какво да се прави... просто за сега ще изчакам и междувременно ще бодна нещо хаха...

ricover97
    Guest
    но знам че няма за сега да се откажа... и сегашните намерения ми са каквото и да ми коства да отида там и поне аз да си и сипя боя хаха... сериозно мисля наистина да отида и да ми каже в очите че не ме обича и не ме иска...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ricover97 Виж мнението
    докато един ден просто спря да ми отговаря... чаках, чаках, притеснявах се за нея и нищо... докато след седем дни тя просто ме блокна без дори да прочете какво съм и написал...
    Game Over брат! Намерила си е друг и е искала да си "спести" обясненията и скандалите! Много жени така правят - свиквай!
    Цитирай Първоначално написано от lover32 Виж мнението
    Според мен, вземи един букет и отиди да и се извиниш, а ако не приеме извинението поне да разбереш къде ти е грешката.Но внимавай, защото може да се изложиш така
    Стига глупости! Това е най-тъпото нещо, което може да направи! Слушайте baby_baby :
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто си трябва време и ще ти мине
    занимавай се с най-различни неща
    показа ми какво е любов и после ме изхвърли... няма просто да се откажа... ще отида там при нея... никога няма да се откажа...
    Не ставай путка, заради путка! Зарязала те е и толкоз! Забрави я и си намери друга!
    ок малефикус ти ми оправи настроението...
    Слушай я - тя също казва верни неща !
    но знам че няма за сега да се откажа...
    Колкото по-рано се откажеш - толкова по-добре! За теб !
    сериозно мисля наистина да отида и да ми каже в очите че не ме обича и не ме иска...
    Сериозно ли мислиш, че като не ти е писала/казала по телефона, ще ти го каже на живо!? Искаш ли да се хванем на бас, че няма !

Забравия, живота продължава

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си