.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53

Тема: Дилема

Преподавателите по този начин ви стимулират да се напънете. От тях не зависи нищо. Онзи ден един доцент ни го каза същото. Политиците в министерството не питат деценти по въпроси, а си правят квото решат, квото им наредят от вън.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от zliat Виж мнението
    Скъпи,darid,щом виждаш бъдещето били ми казал числата от тотото.
    Не може да си сигурен какво ще се случи,щом като не го знаеш.Отделно не смееш да продължиш
    след инжинер.Недоумяваш какво се опитвам да кажа в този момент,нали?
    Искам да кажа,че ситуацията в нашата мила страница никак не е розово,зелено или синьо.
    Не смея казваш, аз пък казвам, че от теб инженер няма да стане. И това няма общо вероятно с твоето чудене за какво да ставаш аджеба такъв, като сигурно са зле платени? Това ще го оставя без отговор.

Тук има един дребен детайл за който не споменавам,но го има.Проект.Този проект,както може би се досещаш
    не е най-лесното нещо на света.Говорил съм с колеги от други специалности и мнението им се припокрива,а
    именно,че доцентът,който проверява проектите не е с всичкия си,хлопат му яко дъските,но нека звучи като
    извинение.
    Ужас! Та това е цял проект... сигурно е много труден. И все пак да предположим някак, че на доцента му хлопат дъските. Какво е извинението за другите там 5-6-7 изпита?

Сам си задава въпрос,сам си отговоряш.....започваш да ми се струваш доста познат.....откъде ли...най-вероятно от университета като даскалите там.Между другото Здрасти,как съм?
    Щом ме пренебрегваш,какво ли изобщо се обяснявам...............
    И все пак не отговори на въпроса. Защо реши да ставаш инженер? От чисто любопитство питам.

Повече от фен Аватара на zliat
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Ужас! Та това е цял проект... сигурно е много труден. И все пак да предположим някак, че на доцента му хлопат дъските. Какво е извинението за другите там 5-6-7 изпита?
    Омаловажаваш истината и реалността.Като ти се струва толкова лесно направи го ти-ще си платя(освен ако не е в натура)

И все пак не отговори на въпроса. Защо реши да ставаш инженер? От чисто любопитство питам.
    Кога си ме питал,че да не съм дал отговор??! Отговор:
    Това ще го оставя без отговор.

Омаловажаваш истината и реалността.Като ти се струва толкова лесно направи го ти-ще си платя(освен ако не е в натура)

Кога си ме питал,че да не съм дал отговор??! Отговор:
    Ама аз когато е трябвало съм го направил. Защо трябва на теб да ти вземам изпити? Особено за пари и после ти да вземеш диплома за инженер?

Ама аз когато е трябвало съм го направил. Защо трябва на теб да ти вземам изпити? Особено за пари и после ти да вземеш диплома за инженер?
    И ето преувеличаване на нещата.Съвсем нормално.Нямам предвид изпитите,а проекта по машинни елементи.

Мега фен Аватара на an7raks
    Зъл, с какви пари ще си платиш? С на мама?
    А щом дори ти минава през ума варианта за плащане в натура, то по-добре се насочи към други сфери, които и без това са по-успешни в България.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Зъл, с какви пари ще си платиш? С на мама?
    А щом дори ти минава през ума варианта за плащане в натура, то по-добре се насочи към други сфери, които и без това са по-успешни в България.
    Не,не,не....оф ебахти хората сте.Четене между редовете на макс.
    Финансовите ми проблеми не те засягат по никакъв начин и не са твоя работа.Прочети пак поста ми вникни в прочетеното.А именно,че ще платя с пари,НО НЕ и в натура.

Изразът "чета между редовете" се използва в смисъл на "Схващам, долавям скрития смисъл". Или и преподавателите ти по БЕЛ в основното и средното са се заяждали с теб, или потвърждаваш, че е имало скрит смисъл в споменаването на плащането в натура.
    Като цяло не ме засягаш, тук съм да се гъбаркам с хора като теб. Освен ако не си трол и не се гъбаркаш ти с мен в момента.

И ето преувеличаване на нещата.Съвсем нормално.Нямам предвид изпитите,а проекта по машинни елементи.
    Не виждам каква е разликата между проекта и изпита в случая? Толкова ли са ти сложни тия МЕ.

Не виждам каква е разликата между проекта и изпита в случая? Толкова ли са ти сложни тия МЕ.
    Отделно ми е интересно какво ще прави като инженер, ако не може един проект да скалъпи...

Не са сложни,но този,който ги води не е наред с главата.Днес бях в университета и говорих с един доцент по друг проект и го попитах за неговото мнение.Той каза същото,каквото е и мнението на колегите.
    За да достигнеш до изпита трябва да направиш проект.За да направиш проекта ти трябва ръководство,обаче ръководство има само един екземпляр в библиотеката,няма в продажба.Записваш се в списък с чакащите и след около месец-два ти идва реда,но аз съм още далеч от този изпит.

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Отделно ми е интересно какво ще прави като инженер, ако не може един проект да скалъпи...
    То мога да скалъпя нещо,но важното е поне за мен да има смисъл от него и то да работи...иначе проекти,които звучат като https://www.youtube.com/watch?v=adScVKZZgOo от 1,45 до 2,13 минута от клипа мога да ти нацвъкам поне една дузина.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Какво се обясняваш, факт е, че не четеш. Написал е "освен ако не е в натура".

Не са сложни,но този,който ги води не е наред с главата.Днес бях в университета и говорих с един доцент по друг проект и го попитах за неговото мнение.Той каза същото,каквото е и мнението на колегите.
    За да достигнеш до изпита трябва да направиш проект.За да направиш проекта ти трябва ръководство,обаче ръководство има само един екземпляр в библиотеката,няма в продажба.Записваш се в списък с чакащите и след около месец-два ти идва реда,но аз съм още далеч от този изпит.

То мога да скалъпя нещо,но важното е поне за мен да има смисъл от него и то да работи...иначе проекти,които звучат като https://www.youtube.com/watch?v=adScVKZZgOo от 1,45 до 2,13 минута от клипа мога да ти нацвъкам поне една дузина.
    Дори да преглътна, че за МЕ говориш пълни глупости и си намираш извинения, пак ще те попитам какво се случва с останалите 7 изпита? И там ли преподавателите са "Не добре с главата"; "Има списъци с чакащи"; "Няма учебници" и ред други глупости? Не разбирам проблема, обясни ми моля те. Я ни разкажи за тоя проект по МЕ какво представлява, че да му оценим трудността.
    Последно редактирано от draid : 03-31-2016 на 17:23

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На крива ракета космосът й пречи общо взето.

Много е фантастично това с учебника.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Дори да преглътна, че за МЕ говориш пълни глупости и си намираш извинения, пак ще те попитам какво се случва с останалите 7 изпита? И там ли преподавателите са "Не добре с главата"; "Има списъци с чакащи"; "Няма учебници" и ред други глупости? Не разбирам проблема, обясни ми моля те. Я ни разкажи за тоя проект по МЕ какво представлява, че да му оценим трудността.
    При МЕ е претендентът за приза "не е добре с главата".Аз лесно ще кажа,какво ще прочетете и разберете обаче.
    Да се изложа ли още малко с "извинения"?!? Добре,че съм анонимен.
    Такам проектът представлява изчисление и конструиране на тристъпален редуктор с изход на 90 градуса спрямо входа.
    Изчислява се всичко,което се досещаш-корпуса-кутията,болтовете,които свързват двете половини,лагерите-броят им, на какво разстояние да са един от друг,дебелината на валовете,брой на зъбите,широчина,дебелина,ш пнки-брой,форма,дебелина,дължин ,шум,който ще генерира.Стига ли ти? Има и бонус-не можеш да използваш компютър и компютърни програми при изчисленията и изчертаването на чертежа,който задължително трябва да е 1:1 с реалния размер.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    На крива ракета космосът й пречи общо взето.

Много е фантастично това с учебника.
    Още един папагал
    Последно редактирано от LadyDi : 04-06-2016 на 11:42

При МЕ е претендентът за приза "не е добре с главата".Аз лесно ще кажа,какво ще прочетете и разберете обаче.
    Да се изложа ли още малко с "извинения"?!? Добре,че съм анонимен.
    Такам проектът представлява изчисление и конструиране на тристъпален редуктор с изход на 90 градуса спрямо входа.
    Изчислява се всичко,което се досещаш-корпуса-кутията,болтовете,които свързват двете половини,лагерите-броят им, на какво разстояние да са един от друг,дебелината на валовете,брой на зъбите,широчина,дебелина,ш пнки-брой,форма,дебелина,дължин ,шум,който ще генерира.Стига ли ти? Има и бонус-не можеш да използваш компютър и компютърни програми при изчисленията и изчертаването на чертежа,който задължително трябва да е 1:1 с реалния размер.
    Още един папагал
    И това звучи ли ти сложно? Защото ми се струва, че хич не е толкова сложно както го изкарваш. Остава въпроса за останалите изпити.
    Последно редактирано от LadyDi : 04-06-2016 на 11:42

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не отговори на другия въпрос, а именно: Какво е извинението за другите 7 изпита? Наясно сме, че има и кофти професори, ама по всичките 7 ли те са ти виновни?
    Има кофти предмети.

Нещо май форума започва да се бъгва. Draid,съжалявам,но не мога да прочета мнението ти.
    Пък и е интересно как темата имад 2000 прочита/прегледа,а има толкова малко мнения,постове......
    Последно редактирано от zliat : 04-07-2016 на 17:12

И мислиш, е проекта ти по МЕ е труден? Отделно остават въпросите за останалите изпити и какъв е проблема с тях.

Мега фен Аватара на babity
    Седни си на д-то, почети повечко, пък междувременно гледай да минеш между капките. ТУ е особена пародия на ВУЗ, така е. Особено за пловдивския филиал имам доста впечатления. 'Ма само за себе си е кофти да не си се дипломирал. Гледай да ти се махне от главата по най-бързия/лесен начин.

И мислиш, е проекта ти по МЕ е труден? Отделно остават въпросите за останалите изпити и какъв е проблема с тях.
    Не си чел мненията ми.Прочети ги.

Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Седни си на д-то, почети повечко, пък междувременно гледай да минеш между капките. ТУ е особена пародия на ВУЗ, така е. Особено за пловдивския филиал имам доста впечатления. 'Ма само за себе си е кофти да не си се дипломирал. Гледай да ти се махне от главата по най-бързия/лесен начин.
    Моят ВУЗ не е ТУ и там между капките не се минава.Пловдивския си е пловдивският.Тук е София.
    Ако ставаше по най-бързият начин ($) досега 3 дипломи(хартийки) за висше да имах.......ама не става........иначе
    много искам да ми се махне от главата.

Ама ти и да вземеш някак накрая тая диплома, тя пак ще значи нищо повече от лист хартия в твоя случай. Много добре ти прочетох коментарите, а ти не ми обясни какво се случва с другите 7 изпита освен МЕ, където разбрахме, че имаш "извнение".

Ама ти и да вземеш някак накрая тая диплома, тя пак ще значи нищо повече от лист хартия в твоя случай. Много добре ти прочетох коментарите, а ти не ми обясни какво се случва с другите 7 изпита освен МЕ, където разбрахме, че имаш "извнение".
    Аз не разбрах твоя съвет какъв е? Или целта е да му кажеш колко е бил тъп през тези години, че е карал висшето и сега не е нужно да си вземе дори хартията, за която си е губил времето?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз не разбрах твоя съвет какъв е? Или целта е да му кажеш колко е бил тъп през тези години, че е карал висшето и сега не е нужно да си вземе дори хартията, за която си е губил времето?
    Не знам за Драйд, но аз имах точно това предвид.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Аз каквото трябваше да казвам, вече го казах. Сега чакам да чуя извинението му за останалите 7 изпита.

Мега фен Аватара на babity

Моят ВУЗ не е ТУ и там между капките не се минава.Пловдивския си е пловдивският.Тук е София.
    Ако ставаше по най-бързият начин ($) досега 3 дипломи(хартийки) за висше да имах.......ама не става........иначе
    много искам да ми се махне от главата.
    'Ми тогава работи по-здраво, че да 'земеш да си ги платиш вече, еба си. Не ста'а и хуя до края и душата в рая!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си