.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Проблем с момичетата.. Някакъв съвет

Здравейте,

От много време се опитвам да си намеря сериозна приятелка, но все нещо става. За последните 10 месеца ме зарязаха 3 пъти... Едното момиче, с което ходих ми изневери и за да й го върна й изневерих 2 пъти, но си признах пред нея, а тя не си призна пред мене. Обясних й го, че тя е сбъркала повече от мене и ми каза, че съм егоист и тъпанар, удари ме и след 2 часа ме изтри от фейсбук и ми блокна номера.. wtf.
    Месец по-късно спах 2 пъти с едно момиче от работата, започнахме да излизаме, харесах си я много, но след известно време ми каза, че съм бил много малък и нямало как да се получи.. Това ме обиди и започнах да я дразня в работата и тя каза, че ще напусне. Така и стана. В крайна сметка не може да се каже, че победих, защото бях афектиран от ситуацията и аз напуснах..
    От 10-ти март излизам с едно много хубаво момиче, пие, пафка, но не друса и не прави някви лоши неща. Не е тъпа и ми е много хубаво с нея. Започна да ме дразни това, че си пише с бившия си. Казах й да престане. Тя каза, че нямало как, щото била приключила 5 годишна връзка и нз си кво си. А аз, когато си пиша с други момичета ми се дразни, но не го показва и това още повече ме дразни. Скарахме се много и й казах че е тъпа к****, но не съм искал да я обидя, а и тя започна. Разплака се и почна да ме удря.. Сега ми каза да й се обадя другата седмица, можело да се видим евентуално. Казах й, че ми е се тая, няма да й се моля много ясно, но вътрешно ми е много хубаво с нея. А и не искам пак да ме зарежат..

Дайте съвет къде е проблема, аз съм супер добър по принцип и винаги се влюбвам много бързо. Явно нямам късмет или не знам...

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fancy17 Виж мнението
    все нещо става.
    ... за да й го върна й изневерих 2 пъти
    ...Обясних й го, че тя е сбъркала повече от мене
    ...започнах да я дразня в работата и тя каза, че ще напусне. Така и стана.
    ...Казах й да престане.
    ...и й казах че е тъпа к****, но не съм искал да я обидя, а и тя започна.
    ...Казах й, че ми е се тая, няма да й се моля много ясно

...А и не искам пак да ме зарежат..
    Ето тук е проблемът. ^

Потърси проблема в себе си, а не в околните.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ужас как може да кажеш на момичето че е "тъпа курва" и да се обесняваш че не си искал да я обидиш ужасс това са само оправдания и нормално момичето до не те потърси

Мега фен Аватара на solo_
    Щом ти изневеряват, значи ти не ставаш !

Благодаря за отговорите. Какво значи аз не ставам, помолих за съвет, а не за нападки. Ясно ми е, че изневярата е нормално нещо, но аз никога не бих, ако на мен не ми. А за това, че съм я обидил, тя ме обиди първа.. А и не сме го мислили, поне аз де. Както и да е, просто искам да разбера дали в мен е проблемът или просто нямам късмет

А и не съм лош. Когато са ми е поискала пари на заем съм и давал и последните ми. Предната ми приятелка пък я бяха напсували едни 2ма и им скочих на бой, набиха ме естествено, щото бяха 2ма смешници и тогава нямаше нищо против мен.
    Последно редактирано от Fancy17 : 04-01-2016 на 15:30

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Не ги слушай тия горе. Постъпил си както трябва. Всеки на твое място би постъпил така.

И не се променяй заради другите. Има такива, които ще те харесат какъвто си.

Ей педал, къде ти е проблема? Това че се карате и късате ли? Това е нормално, не е никакъв "проблем с момичетата"... Аз съм на 19 и не съм и докосвал момиче, а като гледам навсякаде тези невероятни 15-17 годишни, с които е трябвало да излизам (и еба) докато и аз съм на тези години.... ми иде да се самоубия с C4, не чак до такава степен, но не веднъж сериозно съм обмислял да сложа край на живота си, тъй като изпуснах най-важното и хубавото нещо в целия живот на земята, и просто наистина няма за какво да живея, имам всичко друго, но когато ти липсва най-важното няма смисъл.

Това е шибан проблем с момичетата, не твоите простотии.
    Последно редактирано от KrivMasur : 04-01-2016 на 15:54

До последния коментар:

1-во съм по-голям, 2ро темата е за мен и 3-то така и така си започнал да говориш за това, това че си на 19 и не си ебал нищо не значи. Ваще за това ли са те отгледали, келеш.. Ше ч**** като си на 21, голема работа. Стегни се, горе главата и го карай малко по-позитивно! Нещата ще си се наредят! Излизай повече, тренирай, намери си цел в живота и другото само си идва. Може да не е утре или други ден, но трябва да си малко по-смел и да вярваш. Намери си мотивация и стой по-малко пред компютри, книги и телевизори, които ти промиват мозъка. По-малко треви и цигари, повече поячка. Един път да пусне човек тема някъде и всеки те хейтва, баси хората

Знам, че не ми го каза лично, а щото де издразни коментара ми. Подминавай ги такива като мен и си промени мисленето, успех
    Последно редактирано от Fancy17 : 04-01-2016 на 16:27

anonymous990763
    Guest
    помолих за съвет, а не за нападки.
    ....изневярата е нормално нещо, но аз никога не бих, ако на мен не ми.
    ...А за това, че съм я обидил, тя ме обиди първа..

А и не съм лош.
    Нали искаше да видиш къде е проблемът?

Indiatinct, не си прав според мен, но поне ти и inewrin дадохте единствените адекватни отговори, мерси за мнението
    Последно редактирано от Fancy17 : 04-01-2016 на 17:08

Супер фен Аватара на Sarafina
    Град
    Пловдив
    След като знаеш най-добре, не търпиш критика и те "не са прави", с каква цел пускаш темата?
    Да те поздравим за действията ти на изтънчен, възпитан и оправен ли?
    Дълго ще си сам и зарязан.

anonymous990763
    Guest
    Indiatinct, не си прав според мен, но поне ти и inewrin дадохте единствените адекватни отговори, мерси за мнението
    *права

Мега фен Аватара на solo_
    прав
    Мъж под прикритие... Винаги съм го казвал !

Говорих с една приятелка, която учи психология и се оказа, че най-вероятно наистина трудно приемам чуждото мнение и в това е целия проблем. Вече се чувствам добре Сарафина добре го каза, може да изтриете темата

Ако наистина си на 24 години, както пише в профила ти, крайно време е да се вземеш в ръце и да порастнеш. докато те четях имах чувството че чета 14 годишен. Търсел сериозна връзка, то връзката не се търси, такива неща насила не стават, когато им дойде времето и правилният човек, ще дойде и сериозната връзка. Въпреки че ти самият не си готов явно за такъв вид взаимоотношение. Връщал и го, че била изневерила Да не си в началното училище, някой те ударил и ти му го връщаш като го ритнеш. Другата я дразнел, щото не го искала, третата и забранявал да си пише с бившия си и за да и го "върне" си пишел и той с други. Трагедия!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си