- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- демокрацияТА
хехехехехе
Да се беше запитал защо бъдещия ти съпруг ауриса вече не плюе по блиц, а.
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...BE%D0%B2%D0%B0
тва курве е собственика на блиц и няма нищо общо с Русия, освен ако не смяташ, че протесна мрежа, които са продукт на америка за България не са на издръжка на руснаците, което само ще докаже, че си доказан кретен.
Абе не ме занимавай с руски курви, даже и мъжете им са педераси, като те гледам тебе къв си капут.
'щото сте фашисти и от двете страни и просто ми се вдига кръвното като се присетя, че на 99% от населението на тази планета му липсва чувство за справедливост.
Статията иначе е фактологически коректна, но както търнала изтъкна - поредното тънко прокарване на фашистката агенда.
Тъжното е, че на тези слепци, които леят жлъч в коментарите очевидно не им е ясно, че класическият либерализъм е дясна идеология, в чието ядро са заложени върховенството на закона, защитата на частната собственост и мястото на индивида над държавата, а това, което се случва в Швеция (а и в Германия, Франция, Холандия, Норвегия и Великобритания) е следствие от леви , социално-прогресивни, тоталитарни идеологии.
Това няма никакво значение за фашистите (били те европейски или руски), тъй като едните просто се пишат либерали, а другите плюят по либерализма, тъй като е единствената социална система, защитаваща достойнството на индивида - нещо, което във фашистка Русия (а от скоро и фашисткия европейски съюз) е пречка за интересите на олигархията.
На този етап се надявам на това
![]()
Последно редактирано от aurissaaaaa : 03-31-2016 на 10:13
йхаххахах и още по големи марионетки на САЩ да станете
Иди в Русия и кажи че руснаците са фашисти и виж какво ще стане с теб
какво ли говоря и аз
бахти идиота си и даже си вярваш
по тъп си отколкото господ те е създал
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За САЩ през погледа на един студент
http://columnist.actualno.com/articl...#ixzz44bmonf5o
Тая статия минава по простотия и скиците на ауриса.
Бива ли такава излгагация.
Някаква пикла, студентка, бригадир за месец-два в САЩ да ми съчинява житейски стихове.
Крайно непрофесионално. Какави извадки само. Американска колежка й била казала. Била чула от други хора.
Туй дори няма база за сравнение.
После същата тази авторка да не поиска сама да имигрира в Америка, където жителите само оцелявали и пиели, аджеба.
Да, съгласен съм с някои факти. Всеизвестно е, че основното и средното им образование е зле. Всеизвестно е, че и университети им са много по-скъпи, но за сметка на това качествени.
Да, навсякъде им искат пари. Но още по-известно е, че социалната им средна е много по-напред от нашата и един такъв американски негър, средностатистическа пионка, може да ви купи бъбреците, да купи цял квартал от къщи у нас.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://www.youtube.com/watch?v=T6xUOF-d9Ig
Къде отиде оная наивна лоена топка дето обясняваше как Лилипутин взимал от богатите да дава на бедните.
Тва е все едно да вярваш, че боко е добър управник и не си прибира за него си.
И за да си знаеш, фашизъм е авторитарна еднопартийна политическа идеология, зародила се и отнасяща се до Италия по времето на дучето.
В Германия е имало Националсоциализъм. Които по държавно устройство много повече си прилича с съветския социализъм. Ама всъщност кво се хабя да обяснявам на такъв наивник?
В Германия е имало нацизъм, расова идеология, тъп ли си или да.
трололо национален социализъм трудно би могъл да не е 'расов' след като нация = етнос в Европанацизъм, расова идеология
//
Търнале, не знам що на англисйки пускаш видеа. Ефендъра, дебелия и климатика английски не знаят. То всъщност това е и общото между всички на техния акъл
За вас и целия речник от псувни няма да ви стигне. Концалагерите с евреи и цигани къде са били, ве смешка. Ти знаеш ли германците като нахлуват в Русия, че избиват целия села от невинни жени и деца. А в Германия е имало фабрики за генетично производство на деца.
А още по-смешно ти става, като идиота сам подкрепя тезата ти? Ти да не мислиш, че концентрационните лагери са германско творение?
Всъщност германския националсоциализъм го взаимства от руския социализъм. Първия концентрационен лагер е отворен в Русия през 1920-та година (Холмогори), 20 години преди немските. ГУЛАГ се създава през 30-те години.
И дори още по-смешното, понятието 'нацизъм' откъде идва бе, бавен? :Д
Да не се излагаш повече:
Националсоциализмът (на немски: Nationalsozialismus), също наричан и нацизъм.
макар че, е нормално да не го знаеш това, нашите комунисти все още си празнуват победата над 'германофашизма' ,щото не могат да го нарекат с истинското му име германосоциализъм, че иначе ще излезе, че и тяхната идеология е фашистка.
Е, няма по-големи платени тикви като вас. Яжте лайна с тения.
хахахаххах, климат, що с лошо бе? Да не са те сложили и тебе на заплатка като дефендито?
сега видях, че ауриса е започнал да ни обижда на ниво махленски туч от американската провинция.
като в някой каубойски филм, на сценките в кръчмата.
Последно редактирано от defender : 04-04-2016 на 20:13
цитат:
"Няма по-идеологизирано общество от съвременната западна неидеологизирана свободност."
ПП: тук имаме нагледни потвърждения.