- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- За нашествениците и националните граници
Ако всички трябваше задължително да вярваме, Бог щеше да ни направи такива, нямаше да ни дава избор.
Твърде масонско/американско ми идва...
И прочем за какъв морал говорите... Те морални ли са като се взривяват по летища и метростанции.. Вярно че част от атентаторите виновни за скорошните произшествия са родени в Белгия и Франция.. Но кой им финансира това начинание?
Знаете ли колко от даренията за ислямските духовни училища в България и в другите страни от ЕС са от незаконни организации? Колко пъти в тези училища влиза проверка да види на какво всъщност ги учат?
Докато политиката на ЕС е либерална по отношение на бежанците и продължава да си отглежда терористи с данъците на свойте граждани, всяка година ще има по няколко атентата..
Последно редактирано от Dwyd96 : 04-06-2016 на 07:27
Духовният сноб, отдавна не е християнин (по общо приетия критерий)![]()
Ти не си ли чувал достохвалното ми житие, че се учудваш за семинарията?
Хайде, да те успокоя малко. Не я завърших, учих там до 10-ти клас. Избрах науката.
Това е изпълнено само ако Бог е нерелативистки. В противен случай трябва да се приложи по-общата формулировка (надявам се знаеш).
морал свобода ценности?
ало вие спите ли?
куршум за всеки който тръгне да пресича границата ни на грешното място
нашата земя е свещена и неприкосновена
и не ми говорете че всеки имал право да вярва в каквото поиска някой някъде там иска да убие мен теб него или който и да е защото изповядва различна религия
а ние искаме да го пуснем защото се прави на умиращ
не тяхното право на избор на религия е нарушено а моето
и става дума за хора които ще ви резнат зелките без да им мигне окото и ще играят на топка с главите ви точно както гледах в едно видео много се кефеха
тая солидарност се прояви в Париж и Брюксел можете да проверите ако искате
и сега искате да учите на демокрация ония маймуни дето са по-зле и от циганите
аман от идиоти войната чука на вратата ние се правим на хуманни
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ако искаш да видиш мир готви се за война
казали са го мъдри хора
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.