Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
Страхотна тема! Разписвам се главно, за да се абонирам, някой слънчев ден може да кача и аз нещо. Иначе като сте заговорили за есенс, аз им обожавам сенките! Много ми допадна цената на палитрата от осем цвята, добре пигментирани са, засега имам Grey и Rose, но към края на месеца задължително ще се сдобия и с Nudes и Bronze. От новите им единични пък си взех едни адски нежни в коралово розово. Имам и една спирала в черно и оранжево, като подарък от списание. Гледах доста скептично в началото, но въпреки че не прави голям обем, всяка мигла си отива на мястото и се придава супер естествен вид. Иначе повечето ми продукти за лице са на Нивеа. Много съм доволна от измиващия гел, а един от кремовете им в малка продълговата тубичка пък използвам като основа под бб крема на същата марка.
Първите ми сенки бяха на Есенс, но откакто обръщам повече внимание на професионалния грим, не бих казала, че са много трайни сравнение с някои други. Бих ти препоръчала сенките на Катрис - като цена са еднакво поносими, а качеството е по-добро от това на Есенс от семейството на дрогерийната козметика.