.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    1. Слагаш всички хора под общ знаменател. Това, че някои любят телефоните си повече от очите си, не значи, че така е с повечето/всички. Мястото на тийнейджъри, с гениални прозрения и критика към обществото (хипита) , е във фейсбук.
    2. Думата разказ, в началото на втория параграф, не мисля, че е уместна.
    3. Това, че някои правят действията си самоцелно, не значи че всички са "зомбита". Ако си виждал/а само зомбита, значи имаш неподходящи познати/приятели.
    4. Човека в разказа не може да бъде определен като човек без воля. Той иска да прави това, което прави.
    5. За седемнадесетгодишен човек е нормално телефона му да е "спонсориран" от родителите.
    6. Израз "С мозък на зомби" аз не бях чувал.
    7. На последно място, но първо по важност: "Nfs" се пише с три главни букви. Доплака ми се като го видях.
    На това му се вика градивна критика, благодаря! Съгласявам се със забележките ти и ще ги имам предвид за следващи текстове.
    Как според теб трябва да се замени думата "разказ"? С "откъс"/"текст"?
    Не ми е правило впечатление как трябва да се изпише съкращението, вече ще знам.

Голям фен Аватара на Smith_6
    Цитирай Първоначално написано от No_imagination Виж мнението
    На това му се вика градивна критика, благодаря! Съгласявам се със забележките ти и ще ги имам предвид за следващи текстове.
    Как според теб трябва да се замени думата "разказ"? С "откъс"/"текст"?
    Не ми е правило впечатление как трябва да се изпише съкращението, вече ще знам.
    Речника ми не е особено богат, но: "Зловещата картина по-горе..." звучи като прилично заместване.

Цитирай Първоначално написано от Smith_6 Виж мнението
    Речника ми не е особено богат, но: "Зловещата картина по-горе..." звучи като прилично заместване.
    Достатъчно богат е, за да можеш да измислиш подходящо заместване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си