Първоначално написано от
kuik
Леле какво ми набихте в главата. Не бях сънувал нищо от месеци, а миналата вечер толкова много... С едни приятели решихме да отскочим до град "X" за разнообразие и да се позабавляваме. След като стигнахме бяхме гладни и решихме да минем през някой мол и да съчетаем храната с някой филм. Първо отидохме да ядем от "X". На опашката се заговорих с едно момиче, дори не помня как започна разговора. Разговорът потръгна и седнахме четиримата на една маса(аз, моят фр, тя и нейната фр). Много си допаднахме с нея. Беше 15 годишно момиче с тъмна коса, прекрасна усмивка, искрени очи, малко по-ниска от мен - около 170см, с нормално телосложение, дънки и тениска. Оказа се, че и те ще гледат същият филм и аз много се зарадвах. Влязохме в празната зала и седнахме заедно, тъй като бяхме само ние четиримата. След филма отидохме у тях и правихме мноого страстен секс, след което седяхме прегърнати в леглото доста време. Знаехме, че трябва да се разделим и се изпълнихме с тъга. При сбогуването ни аз само я целунах и си тръгнах безмълвно, докато тя седеше на вратата...
После се събудих с насълзени очи и усмивка... Fuck my life.