.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Объркана съм. Не мога да спра да мисля за него

Здравейте, хора! Имам нужда от помощ, че имам чувството, че ще се побъркам.
    Преди 5-6 дена се запознах с едно момче, с което имаме общи приятели. Прекарахме 2 дена заедно на морето (и двамата живеем в София) Той не е особено красив и е 6 години по голям от мен - аз съм на 18, той - на 24. Но въпреки това е супер сладък, изключително умен и интелигентен е, има страхотен приключенски дух и имаме доста общи интереси. Един вид освен външността и възрастта може да се каже, че е момчето на мечтите ми :Д. Тези 2 дена прекарахме разговаряйки, флиртувайки и пиейки бира с приятели на плажа. (принципно съм доста срамежлива и се чувствам много неловко да разговарям с хора, с които тъкмо съм се запознала; с него нямах този проблем) Втория ден отидохме да гледаме залеза. Седяхме прегърнати и слушахме музика. По едно време ни оставиха сами. При което започнахме да се натискаме, докато приятелите ни не ни прекъснаха :'( . Въпреки,, че съм почти на 18, това ми беше първата дълга сериозна френска целувка. Не знам колко съм се изложила, но той беше перфектен и това беше едно от най-уникалните неща, които съм изпитвала някога. Не исках никога да свършва. Сега - последните 3 дена - мисля за него почти постоянно и започвам да се чувствам депресирана и се страхувам, че започвам да се обсебвам от мисълта за тези 2 дена прекарани с него. Не знам... Той е по-възрастен и не е мега красив и това изобщо не ме притеснява. Това, което ме тревожи е, че има възможност всичко това за него да е било просто игра и да не е било нищо сериозно. Сега просто не знам какво да мисля: Идея си нямам как да разбера какви са били намеренията му - има ли шанс това да е било сериозно или само е искал да си изкара хубаво (въпреки, че само се натискахме, предполагам трябва поне малко да ме е харесвал, за да се стигне до там). Страх ме е да му пиша във ФБ понеже не искам да изглеждам отчаяна и нуждаеща се от внимание, а и идея си нямам какво да му кажа. Не мога да спра да мисля за него и наистина искам да го видя, но какво да правя ако той мисли за мен само като малко глупаво момиче, което няма шанс и просто е искал да се позабавлява малко? Не мисля, че е такъв човек, но кой знае- все пак 6 години разлика може и да са от значение за отношенията му към мен.
    Другият проблем е, че не съм сигурна дали просто мозъкът ми не прави глупави шегички с мен. Имам предвид - досега не се бях целувала така и може би съм си втълпила, че съм влюбена просто защото за мен това преживяване беше толкова впечатляващо. Въпреки всичко едно знам - не мога да го изкарам от главата си, искам да си приказвам с него, да науча повече за това какъв човек е, искам да го видя и ми се иска приятелите ни да се бяха забавили по-дълго :'( . Какво да правя? Трябва ли да му пиша и какво? Да го питам да излезем? Няма ли да е твърде отчаяно или нахално? Трябва ли да му кажа как се чувствам, както излях чувствата си тук? Няма ли това да го отблъсне? Изключително объркана съм :'( . Моля ви дайте някакъв съвет.
    Последно редактирано от pandaant : 04-06-2016 на 08:04

Добре де, мила, той не те ли е търсил след като сте се разделили?

Ами само ми беше пратил покана във ФБ, но нищо повече. Затова и се съмнявам да е било нещо повече от забивка :/

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от pandaant Виж мнението
    Той не е особено красив
    и не е мега красив
    и това изобщо не ме притеснява.
    хехехе, толкова изобщо не те притеснява, че от 'леко грозен' мина на 'не е мега красив'

Мега фен Аватара на baby_baby
    Щом го харесваш не виждам нищо отчаяно да му пишеш или да го поканиш да излезете

Бори се за това което искаш

Като, че ли и в днешно време нещата не се опират на "той е мъжа, той трябва да направи така". Имай смелост. Дезрай!
    Бъди смела и се бори за това което искаш, но умерено, разбира се. Пиши му, попитай го дали иска да се видите. Вариантите винаги са два, а без да си опитала отговора винаги е "Не". Ако не иска всичко ще ти се изясни, ако пък е обратното знаеш ли... може да е "Той" :-*

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от sluncho23 Виж мнението
    Като, че ли и в днешно време нещата не се опират на "той е мъжа, той трябва да направи така". Имай смелост. Дезрай!
    Бъди смела и се бори за това което искаш, но умерено, разбира се. Пиши му, попитай го дали иска да се видите. Вариантите винаги са два, а без да си опитала отговора винаги е "Не". Ако не иска всичко ще ти се изясни, ако пък е обратното знаеш ли... може да е "Той" :-*
    +1

Голям фен Аватара на Starless
    И според мен трябва да му пишеш. Един неангажиращ разговор - не бързай да предлагаш среща, виж как ще се държи, дали след това ще те потърси той.. и след това вече ще можеш да си направиш сметка как да постъпиш. Колкото до чувствата ти - в никакъв случай не ги разкривай още на този етап.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Каква зодия е? А ти каква си?

Сладурко защо не попиташ сърцето си ? Усмихни се и не очаквай нищо.Ти си силно момиче и ще се справиш

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от tonybadams Виж мнението
    Сладурко защо не попиташ сърцето си ? Усмихни се и не очаквай нищо.Ти си силно момиче и ще се справиш
    за да попиташ сърцето си правиш около 15 см разрез от лявата страна на гръдната ти кост, премахваш ребрата, вадиш сърцето, поглеждаш го право в аортата и го питаш. То вероятно ще ти отговори "туп туп туп туп", сърцата могат да бъдат големи задници. След това наистина трябва да се усмихнеш, щото никой не обича намръщени трупове. Някак по-трудно е да пъхнеш пенис в намръщено момиче. Наистина не очаквай нищо, задгробния живот не съществува. След това едва ли ще ти пука дали си силна.

хащаг когато сарказма и черния хумор си имат дете

Съвета ми е да оставиш момчето и да не се занимаваш с него. Наистина си малка и незряла, да не кажа глупава за такава връзка. 18-24 не е голяма разлика, но след като го повтори поне 3 пъти, че е възрастен и некрасив, значи наистина е важно за теб.Това "за мен няма значение" си го ползвай за собствена заблуда. Не му губи времето, няма смисъл.
    Ще тръгнете да излизате някъде и ти ще се криеш зад него или ще лъжеш хората около себе си, че си "на разходка с вуйчо си," хайде няма нужда.

Това ми звучи подобно на моята история - постъпките му, хаха. Представяте ли си да става въпрос за един и същ (София и възрастта съвпадат )

Иначе, според мен, поне някакъв небрежен разговор можеш да започнеш, и като видиш той как отвръща и реагира, ще стане ясно дали той има някакви по-сериозни намерения или не.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Според мен трябва да му пишеш.Както казаха по - горе,един непринуден разговор. "Здрасти,как си,как я караш...." и тн. Ако вземе,че потръгне разговора и пак излезете,директно го питай какво има между вас.Аз поне винаги съм била директна и не съм разбирала момичетата,които се чудят как да разберат какво има между тях и някое момче.Не мога да приема факта,че ще излизам с някой,ще се целуваме,ще се обарваме и накрая видиш ли няма да сме никакви ? Наречете ме консервативна или старомодна,но при мен фактите са такива.След седмица или две директно казвам "Искам да знам какво има между нас,какви сме ние." и така.От там нататък нещата се случват.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си