- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Живот след смъртта или...
След смъртта си изчезваш, само трупът ти остава да смърди на Земята и затова го заравят в нея!
Според християнството има Рай и Ад и душата живее вечно, но никой не се е върнал оттам за да ни разкаже.
Трудно ми е да повярвам (въпреки че искам) в безсмъртието на душата и си мисля, тя просто изчезва!
Всъщност да, в християнството има един такъв случай, но все пак изказнането ми е вярно, защото когато Той е възкръснал, е бродил по земята 40 дена, преди да се възнесе в Рая!
Душата на човека остава на Земята 40 дена след смъртта, преди окончателно да отиде в Рая... или Ада!
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Едит : От друга страна религията ни до някъде се противоречи,защото всяка литургия има една молитва,коят гласи "..И пак ще дойде да съди живите и мъртвите..и царството му няма да има край".Аз лично си го обяснявам,че всеки един мъртъв християнин ще чака до апокалипсиса о.О ?! ;дд шантава работа..
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Ако си твърде голям реалист, ще вярваш само в това, което виждаш. Но има твърде много неща, които остават необясними, дори за науката и въпреки това ги има и са факт. Мисля, че има достатъчно истории на хора, които са били в кома или които буквално са се завръщали от смъртта и със сигурност не са казвали, че след нея няма нищоДушата е безсмъртна, това, че тялото умира нищо не значи.
бтл религиийте са пълни измислици,от които никои няма нужда...те само делят хората....Разделяй и владей...хората по целият свят дишат един въздух,пият една и съща вода,ядат една и съща храна,проливат едни и същи сълзи,и обичат по един и същи начин...хората нямат нужда от религия,а само от гласа на собствената си душа
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !