.
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: ПОМОЩ?

Threaded View

Каквото и да ти кажем, ще е от тези неща, които звучат много правилно, но е много лесно да се кажат:
    "Не си заслужава да страдаш заради него."
    "Не е бил за теб."
    "Мисли за нещо друго."
    и т.н. и т.н.

Не разбрах със сигурност от кое ти е по-криво: от това, че ти е изневерил и те е изоставил или това, че сега всичките ти познати са се "обърнали срещу теб".
    В случай, че е искаш съвет за първото - времето и волята ще те излекуват. Трябва да мине време, в което полагаш усилия да не мислиш за случилото се доколкото е възможно. С всеки изминал ден ще става малко по-лесно. Изевярата е отвратително нещо и не пожелавам на никого да се случва. Старай се да се заобикаляш с всевъзможни неща и хора, които те отдалечават от мисълта за него и за случилото се.
    Ако пък по-голямият проблем за теб са тези, които са се обърнали срещу теб, не знам точно какво да ти кажа. Мен лично такъв тип чуждо мнение и поведение не ми влияе, защото знам, че ако съответните хора имат и капка зрялост в себе си няма да действат и мислят по този начин. Това са група лапенца, които избиват комплексите си потъпквайки другите. За мен биха били по-незначителни от храст. Даже храстът е по-важен, да не го обиждаме. Разбери, че мнението и реакциите им са неадекватни и детински и не би трябвало да ти правят впечатление. Бъди над тези неща.
    Дано това да е помогнало по какъвто и да е начин.
    Последно редактирано от TheSavior : 04-16-2016 на 16:22

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си