.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    123eadr12rv b
    Guest

В кое училище ще кандидатствате?

Здравейте аз съм момче 7 клас и се чудя в кое училище да кандидатствам . Напишете кое училище вие вазнамерявате да влезете или вече сте влезли? И с какъв БАЛ

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Аз бих ти препоръчл НГДЕК (въпреки че не съм учил там). Води се най-елитното училище и е такова.

Какво ти се учи?

Мега фен Аватара на divergent
    В седми клас повечето гащите не могат сами да си вдигнат, а те ги карат да взимат някакви важни решения, от сорта на "какво искам да правя през следващите пет години". Хубаво е да се научите сами да решавате, но точно за тези неща е добре и да се допитате и да мама и тате, за да не сгрешите с избора и да съжалявате после за петте години изгубено време.

Видях, че си писал и в моята тема за НПМГ, но като цяло на теб какво ти се учи? Тоест, на къде си се насочил (или, ако на никъде, какъв предмет ти се отдава)?

Какво е НГДЕК?

Цитирай Първоначално написано от A Lone Wolf Виж мнението
    Какво е НГДЕК?
    Национална гимназия по древни езици и култура. Намира се в София, в близост до Женския Пазар. Не съм чула някой да се е оплакал от него, изглежда доста добро училище. Ако ти се учи повече история, то това е мястото за теб!

една позната в момента го завършва НГДЕК и няма такова оплакване хаха не знам какво сте чували :Д иначе да, ако ти се учи история конкретно -там

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от martiriz Виж мнението
    Ако ти се учи повече история, то това е мястото за теб!
    И класически езици, което е по-важното.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Нгдек действително според мен е най-елитното в софия. Не е краят на света, ако след това се пренасочиш другаде. Училището дава само дребна основа.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    В седми клас повечето гащите не могат сами да си вдигнат, а те ги карат да взимат някакви важни решения, от сорта на "какво искам да правя през следващите пет години". Хубаво е да се научите сами да решавате, но точно за тези неща е добре и да се допитате и да мама и тате, за да не сгрешите с избора и да съжалявате после за петте години изгубено време.
    Поколенията под нашите стават по - зле. Моите връстници сега още в университета се занимавам с откопчаване на сутиени в упражнение и не знаят какво им се прави. Тъпа работа.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си