Първоначално написано от Dwyd96 Нека сам да си направиш извод Отвориедин сайт за обяви за работа. Преброй обявите в които се търси физик и в тези които се търси ит специалист. За физиците, които разбират има. Има и специализации в чужбина. Някои избират и там да останат. И пак печелят.
Можеш ли да ми дадеш facebook или skype, ако имам въпроси да те питам.
Първоначално написано от alex_rusev Можеш ли да ми дадеш facebook или skype, ако имам въпроси да те питам. Ще ти дам.
Първоначално написано от inewton За физиците, които разбират има. Има и специализации в чужбина. Някои избират и там да останат. И пак печелят. Е да... Но не всекиима тази възможност... Трябва да си страшно добър, че да печелиш прилично възнаграждение.
Първоначално написано от Dwyd96 Е да... Но не всекиима тази възможност... Трябва да си страшно добър, че да печелиш прилично възнаграждение. "...поискай и ще ти се даде..."
Първоначално написано от inewton "...поискай и ще ти се даде..." Ще имаш кофти моменти в кариерата
Първоначално написано от Dwyd96 Ще имаш кофти моменти в кариерата Шегувам се бе, пъпеш.
Първоначално написано от inewton Шегувам се бе, пъпеш. Не наричай хората пъпеш..
Първоначално написано от Dwyd96 Не наричай хората пъпеш.. Ще ги наричам както искам. Е, теб ако не искаш няма да те наричам така.
Dwyd96 може ли skype ili facebook
Правила